Vinils flors papallones

bas-022

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 37,00 €

Productes relacionats

Decorar les habitacions de les nenes amb flors sempre és un recurs que els encanta a les més petites.

-Aquests vinils nadons de flors papallones queden molt bé tant per a decoracions de nadó recent nascudes com per a nenes més grans. La veritat és que et val fins als 4 o 5 anys.

-Et recomanem que triïs els teus adhesius en blanc, beix o gris si el que busques és una decoració relaxada. Si el que prefereixes en un punt més femení el to en malva o rosa és un encert segur per a tu. Però tampoc descartis el menta o el fúcsia si el que pretens és donar al teu ambient un aire fresc perque aquests colors vibrants et poden ser de gran ajuda.

- El disseny de la decoració per la paret està pensat per adornar el sòcol, el capçal del llit o bressol.

- Col·loca les flors al lloc que escullis i que millor llueixi i després ... distribueix els adhesius de les papallones a mitja alçada. Ja veuràs quin efecte que aconsegueixes! Segur que al teu petit li encanta tenir un munt de flors i de papallones a la seva paret.

Busques una decoració senzilla per la paret, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- La col·lecció d'adhesius bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem creat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes com tradicionals amb un punt romàntic. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- La sèrie de vinils nadons bàsics tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. En Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors dels teus vinils nadons flors papallones. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració

Vinils flors papallones

Vinils flors papallones

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.