Informació

Nous articles

Vaixell viking

Preciós vinil vaixell víking, personalitzable amb el nom per fer al teu...

49,00 €
Pluja particular

El teu vinil de pluja més particular! Una decoració personalitzada amb...

37,00 €
Arc sant Marti decoratiu

Vinil decoratiu arc de Sant Martí amb el nom del teu petit. Perfecte per...

35,00 €

Vinils medidors

Col·lecció de vinils decoratius de mesuradors.

Nous dissenys originals per decorar i mesurar l'altura del teu fill. Tots els models els pots combinar amb la col·lecció de vinils nadó Pijama i vinils infantils originals.

I a més ... Són vinils mesuradors personalitzats amb el nom! Troba el teu!

Més
Vinils medidors
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 15 elements
0 Ressenyes

El mesurador personalitzat per als petits aficionats als cotxes de carreres i la Fórmula 1. Inclou 7 cotxes, Meta d'arribada i el nom del teu nen.

39,00 €
0 Ressenyes

Mesura l'alçada dels petits i decora la teva paret amb aquests mesuradors infantils. T¡inclou la cinta per mesurar, 60 punts de dues mides i 'el nom!

28,00 €
0 Ressenyes

Mesura l'alçada dels nens amb Donya Metra. A ella li alegrarà saber el que han crescut aquesta vegada. De 60 a 150 centímetres.

54,00 €
0 Ressenyes

Coneixes al Senyor Metro? T'ajudarà a mesurar al teu petit de forma molt divertida i passaràs una estona genial en família. Idea original de Vinilvip.

54,00 €
0 Ressenyes

Trucant a la terra! El vinil coet mesurador ja està en òrbita a la teva habitació. Mesura l'altura que assoleix el teu fill sempre que et vingui de gust.

39,00 €
0 Ressenyes

64,00 €
0 Ressenyes

Aprofita per mesurar al teu petit amb aquests adhesius mesuradors amb núvols. És perfecte per a decoracions mixtes de nens i nenes. I ho pots triar amb 1 nom o 2 noms en dos núvols. T'encantarà!

32,00 €
0 Ressenyes

43,00 €
1 Ressenyes

Medeix a la teva nena sempre que vulguis i decora la paret amb un vinil messurador amb nom i papallones. Os encantarà a tots! Més de 20 colors a triar.

32,00 €
0 Ressenyes

67,00 €
1 Ressenyes

El mesurador més femení que puguis trobar per la teva nena. De 50 a 120 cm.

66,00 €
1 Ressenyes

Mesura al teu fill amb aquest bonic vinil mesurador nadó que inclou el nom i gaudiràs d'una encantadora decoració a més de veure créixer els nens.

34,00 €
Mostrant1 - 12 de 15 elements

La col·lecció de vinils mesuradors per als nens i vinils mesuradors personalitzats de Vinilvip.

Una sèrie de vinils mesuradors infantils dissenyada per crear decoracions per als nens plenes d'encant però sense trencar amb l'ambient acollidor que tant t'agrada.

Tens dissenys d'adhesius d'altura senzills, dissenys amb estrelles, amb núvols ... i diversos models de vinils mesuradors personalitzats amb el nom del teu nen.

Els diferents models en vinil infantil d'altura els pots combinar amb molts dels dissenys de vinils infantils i de la col·lecció de Pijama de Vinilvip. I Crear el teu combinació particular i exclusiva.

I pots escollir diferents altures de la teva mesurador, des 120cm a 150cm. ja que depèn molt d'on vagis a situar les teves adhesius per mesurar. Et valen per decorar la teva sòcol, el teu armari o situar-lo en la teva paret. Un cop instal·lada la peça principal del vinil mesurador infantil d'altura, distribueixes el nom i la resta d'ornaments, com els estels, núvols ... T'encantarà veure-ho col·locat i mesurar als nens amb qualsevol dels models de vinil mesurador d'alçada . Ja veuràs!