Vinils medidors

Col·lecció de vinils decoratius de mesuradors.

Nous dissenys originals per decorar i mesurar l'altura del teu fill. Tots els models els pots combinar amb la col·lecció de vinils nadó Pijama i vinils infantils originals.

I a més ... Són vinils mesuradors personalitzats amb el nom! Troba el teu!

Més
Vinils medidors
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 21 elements
0 Ressenyes

A créixer i a créixer i ser tan alt / a fins a aconseguir la lluna amb un dels vinils mesuradors per a nens personalitzables amb el gènere del teu nen.

28,00 €
0 Ressenyes

Mesurador amb flors i papallones de 60 a 150 cm d'alçada. Decora alhora que mesures als nens amb un modern disseny de vinils mesuradors.

53,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil messurador amb un arbre infantil, lletrero amb el nom, casa a la branca i ocells volant...té un munt de detalls decoratius! Al teu fill li encantarà veure el seu nom dins del lletrero.

54,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu mesurador avions de paper per assolir l'infinit i més enllà 'Inclou frase!

46,00 €
0 Ressenyes

Mesurador personalitzat amb el nom d'ocellets volant. Ideal per crear decoracions sencilles i boniques. Metro d'estatura de 60 a 150 cms

39,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu mesurador planetes màgics per paret o mobles infantils. Descobreix l'alçada del teu nen jugant. Metro de 60 a 150 centímetres. 16 adheius i cinta mètrica.

39,00 €
0 Ressenyes

El mesurador personalitzat per als petits aficionats als cotxes de carreres i la Fórmula 1. Inclou 7 cotxes, Meta d'arribada i el nom del teu nen.

39,00 €
0 Ressenyes

Mesura l'alçada dels petits i decora la teva paret amb aquests mesuradors infantils. T¡inclou la cinta per mesurar, 60 punts de dues mides i 'el nom!

28,00 €
0 Ressenyes

Mesura l'alçada dels nens amb Donya Metra. A ella li alegrarà saber el que han crescut aquesta vegada. De 60 a 150 centímetres.

54,00 €
0 Ressenyes

Coneixes al Senyor Metro? T'ajudarà a mesurar al teu petit de forma molt divertida i passaràs una estona genial en família. Idea original de Vinilvip.

54,00 €
0 Ressenyes

Trucant a la terra! El vinil coet mesurador ja està en òrbita a la teva habitació. Mesura l'altura que assoleix el teu fill sempre que et vingui de gust.

39,00 €
0 Ressenyes

64,00 €
Mostrant1 - 12 de 21 elements

La col·lecció de vinils mesuradors per als nens i vinils mesuradors personalitzats de Vinilvip.

Una sèrie de vinils mesuradors infantils dissenyada per crear decoracions per als nens plenes d'encant però sense trencar amb l'ambient acollidor que tant t'agrada.

Tens dissenys d'adhesius d'altura senzills, dissenys amb estrelles, amb núvols ... i diversos models de vinils mesuradors personalitzats amb el nom del teu nen.

Els diferents models en vinil infantil d'altura els pots combinar amb molts dels dissenys de vinils infantils i de la col·lecció de Pijama de Vinilvip. I Crear el teu combinació particular i exclusiva.

I pots escollir diferents altures de la teva mesurador, des 120cm a 150cm. ja que depèn molt d'on vagis a situar les teves adhesius per mesurar. Et valen per decorar la teva sòcol, el teu armari o situar-lo en la teva paret. Un cop instal·lada la peça principal del vinil mesurador infantil d'altura, distribueixes el nom i la resta d'ornaments, com els estels, núvols ... T'encantarà veure-ho col·locat i mesurar als nens amb qualsevol dels models de vinil mesurador d'alçada . Ja veuràs!