Informació

Nous articles

Vinil fada amb nuvols

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la...

38,00 €
Messurador infantil unicorn dormint

Un meravellós vinil decoratiu messurador d'un unicorn màgic per mesurar...

38,00 €
Mesurador robot Metric

Mètric és un dels vinils mesuradors infantils de Vinilvip per mesurar...

43,00 €

Vinils Frases

Vinils decoratius de frases positives i missatges originals per a la teva paret. També vinils en català!

Vinils Frases
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 27 elements
0 Ressenyes

Vinil decoratiu infantil Hola en diversos idiomes per a les decoracionsjuvenils i dels nens. En català, Euskera, xinès, anglès, japonès, alemany i italià.

32,00 €
0 Ressenyes

Passió i amor pel teu gat? Decora amb la frase en vinil I Love you i la figura de la cara d'un gat i una simpàtica cola. Ideal estil nòrdic.

35,00 €
0 Ressenyes

Decoratiu vinil amb la frase positiva Units aconseguim impossibles per motivar i incentivarte a casa, la família o a l'equip.

32,00 €
0 Ressenyes

Diga-li amb el vinil decoratiu amb la frase en català "Amb tu fins a l'infinit" i decora la teva llar de manera moderna i actual.

32,00 €
0 Ressenyes

Renova la teva paret infantil amb aquest senzill vinil amb la frase en anglès "I am a little big star" i donaràs una imatge actual i bonica a l'habitació dels nens petits.

45,00 €
0 Ressenyes

Dóna-li un toc positiu a la teva llar o la teva oficina amb un vinil decoratiu amb la "frase facis el que facis, fes-ho amb passió" I és super fàcil de posar!

36,00 €
1 Ressenyes

38,00 €
1 Ressenyes

39,00 €
2 Ressenyes

25,90 €
1 Ressenyes

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

33,00 €
2 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases positives i motivadores dissenyats per la botiga de Vinilvip.El vinil amb la frase Aixeca't! La vida està allà fora.

41,00 €
5 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases originals de Vinilvip. Amb el vinil Bébete la vida de un sorbo decoraràs la teva paret amb un missatge positiu i fora del comú.

56,00 €
Mostrant1 - 12 de 27 elements