Vinils Frases

Vinils decoratius de frases positives i missatges originals per a la teva paret. També vinils en català!

Vinils Frases
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 26 elements
0 Ressenyes

Passió i amor pel teu gat? Decora amb la frase en vinil I Love you i la figura de la cara d'un gat i una simpàtica cola. Ideal estil nòrdic.

35,00 €
0 Ressenyes

Decoratiu vinil amb la frase positiva Units aconseguim impossibles per motivar i incentivarte a casa, la família o a l'equip.

32,00 €
0 Ressenyes

Diga-li amb el vinil decoratiu amb la frase en català "Amb tu fins a l'infinit" i decora la teva llar de manera moderna i actual.

32,00 €
0 Ressenyes

Renova la teva paret infantil amb aquest senzill vinil amb la frase en anglès "I am a little big star" i donaràs una imatge actual i bonica a l'habitació dels nens petits.

45,00 €
0 Ressenyes

Dóna-li un toc positiu a la teva llar o la teva oficina amb un vinil decoratiu amb la "frase facis el que facis, fes-ho amb passió" I és super fàcil de posar!

36,00 €
1 Ressenyes

38,00 €
1 Ressenyes

39,00 €
2 Ressenyes

25,90 €
1 Ressenyes

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

33,00 €
2 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases positives i motivadores dissenyats per la botiga de Vinilvip.El vinil amb la frase Aixeca't! La vida està allà fora.

41,00 €
5 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases originals de Vinilvip. Amb el vinil Bébete la vida de un sorbo decoraràs la teva paret amb un missatge positiu i fora del comú.

56,00 €
0 Ressenyes

Un dels vinils cuina originals amb frases en català. Res millor que una frase positiva per motivar-te cada dia, d'aquestes que et donen el bon rotllo cada dia.

47,00 €
Mostrant1 - 12 de 26 elements