Contes i cançons

Els adhesius per nadons de contes i cançons populars, amb noves idees per a decorar les parets amb vinil infantil i tota l'originalitat.

Contes i cançons
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 16 elements
1 Ressenyes

La cançó popular del Sr. Don Gato transformada a vinil infantil amb tot l'encant per els més petits. Inclou il.lustracions i estrofes de la cançó.

26,00 €
1 Ressenyes

Transforma la teva paret en un mural infantil amb el vinil caputxeta vermella. Et inclou el llobató, el bosc amb la frase "segueix els teus somnis", un camí, el sol i un munt de flors i papallones. Ideal per crear una paret complet de conte.

45,00 €
1 Ressenyes

El vinil  colorín colorado nuetro cuento ha empezado" t'omplirà d'encant l'habitació infantil. Escull entre més de 20 colors.

22,00 €
2 Ressenyes

On van els globus perduts? El vinil del conte del planeta dels globus perduts. Descobreix i ensenya al teu petit a on viatgen els globus perduts perquè no estigui trist quan el perd. Idea i conte original de Vinilvip

38,00 €
2 Ressenyes

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

35,00 €
2 Ressenyes

Decora l'habitació del teu fill amb els vinils nadons  personalitzats amb nom "Hi havia una vegada ... un nen anomenat"  I el nom que ens demanis! És perfecte per a decorar el bressol! 'També personalitzat per a nenes.

29,99 €
1 Ressenyes

Decora amb uns senzills vinils decoratius per a nadons de cançons infantils en català amb boniques il·lustracions. La tradicional cançó en català de Sol Solet vine'm a ver a ver ... t'encantarà veure-col·locada cada dia decorant la teva habitació infantil.

54,00 €
2 Ressenyes

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.

35,00 €
1 Ressenyes

Els "vinils nadons cançons de Si la barqueta Chiquitito" li donarà aquest encant ple de senzillesa que tant t'agrada. Disponible en múltiples colors.

39,00 €
1 Ressenyes

Els vinils nadons infantils del conte dels tres óssos més actualitzat que mai. Ara per les teves parets "Qui s'ha pres la meva sopa?"

37,00 €
2 Ressenyes

Uns vinils catalans infantils per nadons de la Cançó Popular "En Joan petit ". Personalitza la teva paret infantil i aconseguiràs més d'un Somriure.

25,00 €
2 Ressenyes

Vinils nadó havia una vegada per a decorar les habitacions infantils dels nens i de les nenes. Ideal paret del bressol. Escull idioma i color. Només a Vinilvip.

35,00 €
Mostrant1 - 12 de 16 elements

Decoracions originals per a la paret de les habitacions infantils dels nens.

T'hem reunit en aquesta col·lecció diferents contes infantils i cançons en català i/o castellà per a nens per decorar les parets infantils. Aquí trobaràs dissenys a tot color per personalitzar amb el nom i altres models més tradicionals que li donaran al teu ambient el toc que estàs buscant. La frase havia una vegada a català i en anglès, el conte dels tres óssos, la cançó d'un barquet ...

Si ho teu són els ambients especials i amb originalitat ... crea una decoració diferent i surt de la rutina amb la botiga de vinils de Sabadell , Vinilvip.