Informació

Nous articles

Vinil personalitzat branca i nom
Vinil personalitzat branca i nom

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb...

28,00 €

Contes i cançons

Els adhesius per nadons de contes i cançons populars, amb noves idees per a decorar les parets amb vinil infantil i tota l'originalitat.

Contes i cançons
Mostrant1 - 9 de 9 elements
0 Ressenyes

Decora amb uns senzills vinils decoratius per a nadons de cançons infantils en català amb boniques il·lustracions. La tradicional cançó en català de Sol Solet vine'm a ver a ver ... t'encantarà veure-col·locada cada dia decorant la teva habitació infantil.

54,00 €
0 Ressenyes

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.

35,00 €
0 Ressenyes

Els "vinils nadons cançons de Si la barqueta Chiquitito" li donarà aquest encant ple de senzillesa que tant t'agrada. Disponible en múltiples colors.

39,00 €
0 Ressenyes

Els vinils nadons infantils del conte dels tres óssos més actualitzat que mai. Ara per les teves parets "Qui s'ha pres la meva sopa?"

37,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils catalans infantils per nadons de la Cançó Popular "En Joan petit ". Personalitza la teva paret infantil i aconseguiràs més d'un Somriure.

25,00 €
0 Ressenyes

Vinils nadó havia una vegada per a decorar les habitacions infantils dels nens i de les nenes. Ideal paret del bressol. Escull idioma i color. Només a Vinilvip.

35,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals d'llapissos per pintar de colors les parets dels nens. Disseny original de la tenda Vinilvip.

45,00 €
0 Ressenyes

Vinils infantils futbol per a les decoracions dels nens petits amb una GRAN afició.

46,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets dels nens amb uns originals vinils infantils serp i posa el toc de color i de frescor que busques.

56,00 €
Mostrant1 - 9 de 9 elements

Decoracions originals per a la paret de les habitacions infantils dels nens.

T'hem reunit en aquesta col·lecció diferents contes infantils i cançons en català i/o castellà per a nens per decorar les parets infantils. Aquí trobaràs dissenys a tot color per personalitzar amb el nom i altres models més tradicionals que li donaran al teu ambient el toc que estàs buscant. La frase havia una vegada a català i en anglès, el conte dels tres óssos, la cançó d'un barquet ...

Si ho teu són els ambients especials i amb originalitat ... crea una decoració diferent i surt de la rutina amb la botiga de vinils de Sabadell , Vinilvip.