Vinil núvols ratlles

bas-020

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Productes relacionats

El vinil núvols ratlles és perfecte per decorar una paret infantil.

-Si la teva idea és crear una bonica paret al costat del bressol, fer-ho amb l'ajuda d'uns quants núvols dissenyats en diferents estils pot ser una gran opció per a tu.

- Aquest pack adhesiu no et saturarà el teu estil de decoració. La veritat és que estan dibuixats per ajudar-te a crear un ambient relaxat i que transmeti calma.

- L'original d'aquest model és que tens diferents mides i dos estampats diferents perquè t'ajudin a donar dinamisme i que puguis jugar a l'hora de la seva col·locació.

-Amb ell pots adornar tant espais d'estil nòrdic i crear una decoració actual. O aconseguir un bonic ambient infantil amb un punt original. Depèn molt del color què escullis. Queda perfecte en grisos, blanc, negre, menta o turquesa o fins i tot els clàssics com el rosa o tota la gamma de blaus.

- Uns vinils nadons de núvols ideals per a una habitació de recent nascut i que són també vàlids per a decorar les habitacions de nens de fins a 5 anys.

- Ja veuràs un cop col·locat ... Funcionen de meravella per crear ambients infantils amb molt d'encant.

Busques una decoració senzilla, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- Tots els dissenys de la col·lecció d'adhesius nadons bàsics els hem creat perquè els puguis fer servir per a decoracions actuals, d'estil més nòrdic a més tradicionals. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- Es tracta de diferents models de núvols originals amb mides variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. A Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants.

Si ho teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa primi i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mides o colors dels teus vinils nadó núvols ratlles. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga Vinilvip.

Escriviu una valoració

Vinil núvols ratlles

Vinil núvols ratlles

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.