Informació

Nous articles

Vinil infantil nena amb joguines

Un vinil decoratiu ideal per decorar habitacions infantils de les nenes...

59,00 €
Vinil I am a little big star

Renova la teva paret infantil amb aquest senzill vinil amb la frase en...

45,00 €
Vinil dofins mini

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els...

29,00 €

Vinils Llar

Elegants vinils decoratius d' animals i skyline per donar profunditat.

Vinils Llar
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 22 elements
0 Ressenyes

Decora de forma senzilla i transforma la teva paret amb el vinil decoratiu branca al vol. El disseny t'aportarà elegància i bellesa a qualsevol estada de la teva llar.

62,00 €
0 Ressenyes

Si t'encanta Barcelona crea un ambient diferent amb aquest vinil de la platja de Barcelona i les seves torres més emblemàtiques. Més de 20 colors a triar.

45,00 €
0 Ressenyes

Decora la paret amb vinils bambú i dóna-li estil a la teva llar. Aquest disseny en vinil és perfecte per decorar el capçal del llit, la paret del sofà ... Escull entre 20 colors.

45,00 €
1 Ressenyes

Només per a decoracions espectaculars. L'elegant vinil decoratiu cérvols dissenyat per crear un gran impacte visual sense oblidar-se de l'elegància.

110,00 €
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu cérvol elegant i potent per crear una decoració personal i fora del comú. No t'ho perdis. Disseny de vinil original només a Vinilvip.

68,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil decoratiu cérvol d'una mare amb la seva cria cervatell pasturant que t'enamorarà. Ideal per decorar la paret sobre el sòcol. Dissenys decoratius exclusius Vinilvip.

49,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu del bust d'un elegant cérvol il·lustrat amb tot el realisme. Imprimeix tot el caràcter que busques en la teva decoració. Disseny decoratiu en vinil exclusiu de Vinilvip

30,00 €
0 Ressenyes

Decorar la paret amb el vinil decoratiu orenetes és una tendència actual i està de moda. En Vinilvip t'hem dissenyat uns adhesius elegants i realistes per crear un efecte relaxant i dinàmic fora del comú.

39,90 €
0 Ressenyes

Decora la paret amb l'original vinil decoratiu silueta home de Vinilvip i dóna-li tot l'estil que busques. Dissenys de vinils originals i exclusius.

55,00 €
0 Ressenyes

El vinil decoratiu silueta dona t'ajudarà per crear ambients sofisticats i amb aquest toc chic i de festa que busques.

49,00 €
0 Ressenyes

L'original vinil decoratiu dona cafè per donar el toc chic a la teva llar. I és combinable amb els vinils siluetes de la seva sèrie.

49,00 €
0 Ressenyes

Un elegant vinil decoratiu original de la silueta d'una dona asseguda prenent cafè. És ideal per col·locar-lo en zones de cuina, saló o negocis d'hostaleria. Dóna-li el toc més personal a les teves parets.

56,00 €
Mostrant1 - 12 de 22 elements