Vinils Llar

Elegants vinils decoratius d' animals i skyline per donar profunditat.

Vinils Llar
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 26 elements
0 Ressenyes

Treu-li partit al teu espai decorant amb un vinil del cub en 3d. La silueta tridimensional t'ajudarà a jugar visualment amb els Espais ia aconseguir major profunditat a la teva llar.

23,99 €
1 Ressenyes

Dóna-li un nou aspecte a casa teva amb el decoratiu vinil d'una piràmide tridimensional.  Una simple silueta geomètrica que t' aportarà la elegancia que busques.

23,99 €
0 Ressenyes

23,99 €
0 Ressenyes

Modern mapamundi dissenyat amb cercles. Un vinil decoratiu ideal per a la llar, oficina o despatx. 

38,00 €
0 Ressenyes

Decora de forma senzilla i transforma la teva paret amb el vinil decoratiu branca al vol. El disseny t'aportarà elegància i bellesa a qualsevol estada de la teva llar.

53,99 €
0 Ressenyes

Si t'encanta Barcelona crea un ambient diferent amb aquest vinil de la platja de Barcelona i les seves torres més emblemàtiques. Més de 20 colors a triar.

27,00 €
0 Ressenyes

Decora la paret amb vinils bambú i dóna-li estil a la teva llar. Aquest disseny en vinil és perfecte per decorar el capçal del llit, la paret del sofà ... Escull entre 20 colors.

45,00 €
1 Ressenyes

Només per a decoracions espectaculars. L'elegant vinil decoratiu cérvols dissenyat per crear un gran impacte visual sense oblidar-se de l'elegància.

37,00 €
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu cérvol elegant i potent per crear una decoració personal i fora del comú. No t'ho perdis. Disseny de vinil original només a Vinilvip.

39,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil decoratiu cérvol d'una mare amb la seva cria cervatell pasturant que t'enamorarà. Ideal per decorar la paret sobre el sòcol. Dissenys decoratius exclusius Vinilvip.

26,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu del bust d'un elegant cérvol il·lustrat amb tot el realisme. Imprimeix tot el caràcter que busques en la teva decoració. Disseny decoratiu en vinil exclusiu de Vinilvip

19,99 €
0 Ressenyes

Decorar la paret amb el vinil decoratiu orenetes és una tendència actual i està de moda. En Vinilvip t'hem dissenyat uns adhesius elegants i realistes per crear un efecte relaxant i dinàmic fora del comú.

21,00 €
Mostrant1 - 12 de 26 elements