AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Stilmag, S.C.P. informa que és titular del lloc web www.vinilvip.es. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, Stilmag, S.C.P. informa de les següents dades:
El titular del portal web és Stilmag, S.C.P., Amb CIF: J64835879 i domicili social a Güell i Ferrer, 215,1º1ª 08203 Sabadell, Barcelona. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: info@vinilvip.es i el telèfon de contacte és (+34) 937.269.356
Aquest lloc web ha estat creat per donar a conèixer els productes i serveis oferts per l'empresa Stilmag.C.C.P.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS:

La navegació, accés i ús pel lloc web de Stilmag, S.C.P. des d'ara VINILVIP.ES li atorga la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web de VINILVIP.ES, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.
Tots els continguts incloent text, imatges, animacions base de dades, programes informàtics i altres elements gràfics són propietat de VINILVIP.ES i en cap cas s'entendrà que l'accés i navegació de l'usuari, implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial dels drets de propietat intel·lectual i industrial per part de VINILVIP.ES
El lloc web de VINILVIP.ES proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:
- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per VINILVIP.ES per a l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web i serà l'únic responsable de la informació falsa o incorrecta que realitzi i de les conseqüències que d'això se'n derivin.
- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per VINILVIP.ES contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

LIMITACIONS I UTILITZACIÓ DE CONTINGUT

L'usuari no està autoritzat a actualitzar, copiar, distribuir, transmetre, utilitzar, reproduir, publicar, cedir, vendre ni crear treballs derivats a partir de la informació, el programari, els productes o els serveis que pugui obtenir d'aquest entorn web.
VINILVIP.ES no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del seu lloc web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS

No es cediran dades personals a tercers, llevat que l'usuari hagi atorgat el seu consentiment, o passi algun dels supòsits legals que permeten aquesta cessió.

VINILVIP.ES només autoritza mencions als seus continguts en altres espais web, amb el procediment que aquests considerin, sempre que no reprodueixin els continguts d'VINILVIP.ES íntegrament. En el cas de disposar d'un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l'usuari ha de saber que està entrant a VINILVIP.ES i ha de reproduir en el seu navegador la seva adreça URL.
VINILVIP.ES perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats en el seu espai web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT:

VINILVIP.ES no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
VINILVIP.ES declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, VINILVIP.ES no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.

MODIFICACIÓ DEL WEB

VINILVIP.ES es reserva el dret de modificació, actualització o eliminació de la informació de la seva pàgina web sense previ avís.