Vinil nadó sweet baby


bas-040

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 37,00 €

Opcions i accessoris

Un dolç vinil nadó amb la frase sweet baby per decorar la paret de manera especial.

-El vinil nadó sweet baby t' inclou dos simpàtics banderins amb 3 dolços ocells.

- Pots col·locar una banderola sobre d'un altre o just al costat. Sigui quina sigui la teva idea ambdós queden genial.

-Dóna-li un toc senzill i diferent a la teva habitació infantil.

-Disponible en 20 colors i en 3 mesures creades per donar-li un toc al teu decoració.

Si tens dubtes o alguna consulta pots dirigir-te a info@vinilvip.es o trucar a 937269356 i t'ajudarem encantats.

Customers Reviews
02/04/2019

Muy contenta

Elegí este diseño por su sencillez y me ha gustado mucho. Es bonito y muy sencillo de colocar en la pared. Todo perfecto.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nadó sweet baby

Vinil nadó sweet baby

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

Related products
1 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

33,00 €
1 Ressenyes

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

35,00 €
0 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
1 Ressenyes

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

41,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €