Vinil núvols


bas-021

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Vinils de núvols gargot infantil

Vols crear un bonic cel amb l'ajuda d'un vinil núvols?

-Per què uns vinils nadons bàsics no poden ser originals? Descobreix el fàcil que és decorar amb adhesius de núvols de la botiga de Vinilvip i aconseguir un ambient infantil fora del comú. Amb ell pots adornar les parets de les habitacions dels nens, fins i tot els mobles o el sostre si et ve de gust i sortir de la rutina sense sobrecarregar la teva decoració.

- Els núvols són una decoració neutra i et valen tant per nen com per nena.

- El graciós disseny simula el dibuix infantil d'un nen, és com el típic gargot que segur hauràs vist mil vegades. A Vinilvip, els hem convertit en adhesiu i la veritat és que queden genial en els ambients infantils.

Inclou

- El pack t' inclou tres adhesius de diferents mides. Perfectes per donar un bonic efecte al teu paret.

Idees decoratives

Et recomanem alguns colors en els queden molt bé aquests vinils nadons núvols: blanc, gris, rosa, beix ... (Per si et serveix d'ajuda)

"Si t'agrada la decoració relaxada i senzilla, sóc el vinil de núvols que estaves buscant."

Busques una decoració amb núvols senzilla, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- La col·lecció d'adhesius nadons bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem creat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes i actuals. I sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

-Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. En Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors dels teus vinils nadons núvols originals. Estarem encantats d'ajudar-te.

Customers Reviews
02/08/2019

Como siempre

Es mi segunda compra en esta tienda y repetire. Ya tengo mis nubes en la pared. Gracias de nuevo

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

33,00 €
1 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
1 Ressenyes

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

41,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

37,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €