Vinil núvols


bas-021

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Vols crear un bonic cel amb l'ajuda d'un vinil núvols?

-Per què uns vinils nadons bàsics no poden ser originals? Descobreix el fàcil que és decorar amb adhesius de núvols de la botiga de Vinilvip i aconseguir un ambient infantil fora del comú. Amb ell pots adornar les parets de les habitacions dels nens, fins i tot els mobles o el sostre si et ve de gust i sortir de la rutina sense sobrecarregar la teva decoració.

- Els núvols són una decoració neutra i et valen tant per nen com per nena.

- El graciós disseny simula el dibuix infantil d'un nen, és com el típic gargot que segur hauràs vist mil vegades. A Vinilvip, els hem convertit en adhesiu i la veritat és que queden genial en els ambients infantils.

- El pack t' inclou tres adhesius de diferents mides. Perfectes per donar un bonic efecte al teu paret. Et recomanem alguns colors en els queden molt bé aquests vinils nadons núvols: blanc, gris, rosa, beix ... (Per si et serveix d'ajuda)

"Si t'agrada la decoració relaxada i senzilla, sóc el vinil de núvols que estaves buscant."

Busques una decoració amb núvols senzilla, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- La col·lecció d'adhesius nadons bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem creat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes i actuals. I sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

-Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. En Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors dels teus vinils nadons núvols originals. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració
Vinil núvols

Vinil núvols

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

Related products
0 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

35,00 €
0 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
1 Ressenyes

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

41,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

37,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €