Informació

Nous articles

Vinil fada amb nuvols

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la...

38,00 €
Messurador infantil unicorn dormint

Un meravellós vinil decoratiu messurador d'un unicorn màgic per mesurar...

38,00 €
Mesurador robot Metric

Mètric és un dels vinils mesuradors infantils de Vinilvip per mesurar...

43,00 €

Vinils infantils

Nous vinils infantils originals i personalizats per a nens

Originals decoracions infantils per a nens i nenes per guarnir les habitacions de forma única.

Col.leccions de nous dissenys, personalizats amb el nom o amb una frase... i sempre amb l'encant que busques.

Vinils infantils
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 97 elements
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la teva nena. És ideal per omplir de màgia i fantasia les parets infantils i per crear decoracions de paret completa. Més de 9 núvols per complementar.

38,00 €
1 Ressenyes

Bola del món amb monuments i dibuixets de ciutats europees per a incentivar la imaginació dels nens i crear decoracions boniques i originals.

34,00 €
0 Ressenyes

Vinil bola del món Hola món amb monuments infantils per a decorar la paret amb un toc d'originalitat i d'aspecte actual. Queda xulíssim!

34,00 €
0 Ressenyes

Vinil infantil de globus aerostàtics mini de diferents mides per aconseguir profunditat i un bonic efecte amb els núvols a les parets de les habitacions dels nens. Descobreix-l'ho.

37,00 €
1 Ressenyes

Vinil infantil cotxes a la meta farà les delícies dels petits aficionats al motor, les carreres i la Fórmula 1. Inclou el nom que el teu petit. Indica-ho a la pestanya de personalització.

24,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu infantil Hola en diversos idiomes per a les decoracionsjuvenils i dels nens. En català, Euskera, xinès, anglès, japonès, alemany i italià.

32,00 €
0 Ressenyes

Que el teu petit es doni la benvinguda cada dia amb l'original vinil Hola món i el seu avió de paper donant voltes. Ideal per a decoracions infantils diferents.

24,00 €
1 Ressenyes

Uns dels vinils infantils de abecedari més divertits. Al teu nen li encantarà aprendre les lletres i veure-les a la paret amb els seus braços i cames unes jugant amb altres.

39,00 €
1 Ressenyes

Per a nenes actives i que els entusiasmen els avions i el cel, una de les decoracions personalitzables més boniques per a la paret, el vinil aviadora amb una noia pilotant el seu avió entre divertits núvols infantils.

49,00 €
0 Ressenyes

Omple d'estels i de fantasia la paret dels nens amb el vinil unicorn i les seves estrelles i dóna-li l'encant infantil i màgic que busques.

24,00 €
0 Ressenyes

Bonica cara d'un unicorn amb una corona de flors en aquest vinil infantil per als més petits. Perfecte per decorar la paret amb un toc senzill i bonic.

24,00 €
1 Ressenyes

Aconsegueix un original toc de fantasia amb el vinil infantil de l'unicorn màgic per a la paret dels nens.

24,00 €
Mostrant1 - 12 de 97 elements

Tria la teva col·lecció en vinil per a decorar la paret amb tot l'encant i l'originalitat que estàs buscant.


A les diferents sèries d'adhesius infantils, trobaràs dintintas decoracions originals per adornar la teva habitació infantil i tota l'elegància que t'agrada.

-Col·lecció d' Originals, una sèrie de boniques i elegants il·lustracions per a nens i nenes que els serviran fins als 5 o 6 anys. Tens diversos adhesius infantils que també pots combinar entre ells personalitzar al teu gust i així crear una decoració única. No et perdis la sèrie perquè estem segurs que t'encantarà.

-Col·lecció De Personalitzables d'adhesius per decorar la paret i personalitzar la seva habitació infantil amb el seu personatge i afició preferida, ballarina, pilot, superheroi, pirata, princesa ... i tot adaptable amb el nom o una frase que us agradi a la família. Envoltar als nens de les seves aficions preferides els ajuda a enfortir el caràcter i créixer amb una potent personalitat.

- Col·lecció de Motor, per als més addictes. Es tracta de la sèrie d'originals adhesius de cotxes i motos per a la paret que amb més acció de Vinilvip. És ideal per decorar les cambres dels nens a partir dels 3 anys. Tens diferents dissenys on escollir i diversos d'ells són personalitzables.