Com col·locar un vinil 

Abans de res... Coneix el teu VINIL VINILVIP

El teu adhesiu consta de tres parts (mira la foto):      

1. Paper transfer (menor gruix).  

2. Adhesiu decoratiu.

3. Paper suport (més gruixut).

Assegura't que la superfície on vols instal.lar el vinil està neta, seca i sense problemes de rugositats o humitats. (Neteja el pols amb un drap sec i no utilitzis cap producte de neteja).

                   

I ARA ...

Segueix PAS A PAS les instruccions per a la instal.lació del teu adhesiu:

És fàcil! (No retiris ni separis els fulls de paper per veure el vinil fins arribar al punt)

1. Quan rebis els vinils, estén-los sobre una superfície plana i amb una espàtula de plàstic o una targeta de crèdit ho Allises (foto1) perquè així els adhesius quedin planes i el paper transfer quedi ben fixat.
2. Amb unes tisores talla els elements que vulguis enganxar de forma independent (estrelles, flors, etc.).

3. Situa els adhesius on vulguis instal.lar-los, fixant-los amb cinta adhesiva perquè no se't moguin mentre les col.loques.

4. A poc a poc, retira lentament part del paper suport, començant sempre per dalt, mentre ho enganxes amb l'espàtula plàstica o la targeta de crèdit, tenint cura que no quedin bombolles, de manera que el vinil vagi quedant enganxat a la paret a mesura que vas retirant el paper suport.
                   
5. Retira ara el paper transfer, sense estirar-lo perpendicularment, és aconsellable lliscar sobre la pròpia paret, estirant-lo lentament de dalt a baix.
                    

6. Un cop retirat el paper transfer, allisa novament amb l'espàtula, amb compte per fixar perfectament el vinil a la paret.

Assegura't que les vores del vinil estan ben enganxats.

ENHORABONA JA TENS EL TEU VINIL INSTAL·LAT A LA PARET!!