Informació

Nous articles

Vinil personalitzat branca i nom
Vinil personalitzat branca i nom

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb...

28,00 €

Originals

Nova col.lecció d'adhesius per a nens amb personatges originals per decorar de forma elegant les habitacions infantils.

Originals
per pàgina
Mostrant1 - 15 de 28 elements
0 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
0 Ressenyes

90,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals del Petit Príncep inspirats en la famosa il·lustració de la coneguda faula. Una decoració particular amb tot l'estil.

71,00 €
0 Ressenyes

Vinils infantils originals Fada Fulla per a crear decoracions fora del comú. No te la perdis si busques adornar la paret de la teva nena de manera especial. Inclou 39 adhesius de flors, papallones i fulles.

44,00 €
0 Ressenyes

El vinil infantil Fada Volant t'ajudarà a donar-li tot l'encant que busques a la decoració de la cambra de la teva filla. Escull aquesta fada si vols un ambient tan femení com dolça i original. Inclou més de 40 adhesius de flors, papallones i fulles. Col·lecció de vinils infantils originals de...

40,00 €
0 Ressenyes

Crea una decoració espectacular per a la teva nena amb el vinil fada papallones i flors. Dissenys exclusius per a la paret i sortir de la rutina amb els vinils infantils originals.

47,00 €
0 Ressenyes

Un preciós vinil infantil fada en una graciós bolet per a decorar les parets de les habitacions d'una nena. És un disseny original de Vinilvip.

46,00 €
0 Ressenyes

Amb el preciós vinil infantil per a nenes i totes les estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu nena i crear un ambient molt especial i fora del comú.

70,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per a nen que t'encantaran. Disponible en diversos colors. Busca-un bon lloc, en un moble o prestatgeria i al·lucinaràs amb el resultat.

69,00 €
0 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

71,00 €
1 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

81,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

81,00 €
1 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

90,00 €
0 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

90,00 €
1 Ressenyes

L'original vinil nena Oh papallones i núvol és perfecte per decorar les habitacions de les més petites. De 0 a 4/5 anys.

47,00 €
Mostrant1 - 15 de 28 elements
Vinils decoratius per a nen i nena, germans, bessons i tot tipus d'habitacions infantils compartides.
Vinils infantils originals és la col·lecció de exclusius dissenys de Vinilvip per decorar les habitacions de nens i nenes de forma especial.

Si ho teu són els ambients elegants i acollidors però amb el seu toc original i personalitzat estàs en la sèrie de dissenys en vinil decoratiu infantil perfectes per a tu. Tens per escollir adhesius decoratius originals per a nens i nenes de personatges infantils que t'encantaran. Són perfectes per a col·locar sobre els mobles, en el sòcol, sobre el llit ... Amb ells pots crear decoracions personalitzades que marcaran la diferència. ! Perquè són combinables!

Com decorar les paret de les habitacions infantils i crear ambients especials i fora del comú? És molt fàcil. Pots combinar diferents personatges de vinils decoratius infantils originals. I l'efecte és espectacular!

Aquesta col·lecció infantil és perfecta per a habitacions compartides de dos nens, de dues nenes, de tres o de nen i nena. T'ho imagines?

Dissenys exclusius i únics que t'ajudaran a crear una decoració infantil ORIGINAL, ÚNICA i DIFERENT.