Informació

Nous articles

Vinil zebres familia feliç

Uns graciosos vinils infantils de zebres ideal per a una família de 4 o...

39,00 €

Originals

Nova col.lecció d'adhesius per a nens amb personatges originals per decorar de forma elegant les habitacions infantils.

Originals
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 40 elements
0 Ressenyes

Preciós vinil nimfa del bosc asseguda sobre una branca sota la lluna i les estrelles. És perfecta per decorar l'habitació infantil d'una nena petita que li encantin les fades i la fantasia de forma original. Ideal per adornar una paret completa. Inclou més de 30 adhesius infantils per complementar.

43,00 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la teva nena. És ideal per omplir de màgia i fantasia les parets infantils i per crear decoracions de paret completa. Més de 9 núvols per complementar.

38,00 €
1 Ressenyes

Original vinil abecedari amb lletres amb lunars ideal per decorar la paret dels nens de la col·lecció exclusiva d'infantils dissenys de Vinilvip.

33,00 €
1 Ressenyes

Vinil decoratiu d'un original abecedari de la "ciutat Majúscula". Decora alhora que eduques amb les lletres decorant la paret en majúscules de l'A a la Z.

49,00 €
0 Ressenyes

Ajuda a aprendre totes les lletres amb aquest vinil abecedari en lletra escolar. Ideal cal·ligrafia. De l'A a la Z i amb il·lustracions infantils que t'ajudaran a decorar la paret.

35,00 €
0 Ressenyes

"Des d'aquí dalt es veu tot súper petit" Decora la paret amb el vinil infantil "nena amb mussols" i dóna-li un toc original a l'habitació de la teva nena. Una preciosa branca amb mussols dormint que encanta als petits. " Inclou el nom "

57,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil infantil d'una nena volant un estel. És perfecte per decorar parets senceres i adornar les habitacions de les petits de forma única. Idea original Vinilvip.

58,00 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu ideal per decorar habitacions infantils de les nenes petites. Et inclou personatge, ós de joguina, cases dibuixades, cotxets, 1 sol ... i la frase Game Time!

59,00 €
1 Ressenyes

Una preciosa decoració d'una nena asseguda sobre un munt de llibres que encantarà a la teva filla. Et inclou un munt de llibres i una graciosa nimfa per imaginar grans històries.

59,00 €
1 Ressenyes

Decora la paret amb una senzilla i bonica branca i una graciosa família de ocells volant sobre ella. Aconseguiràs tot l'encant que busques amb aquest vinil per a l'habitació del nadó.

48,00 €
1 Ressenyes

Un bonic conjunt de vinils nena originals que t' inclouen un nadó dormint a la lluna i una nena asseguda en una graciosa estrella i 6 estels més per a decorar. T'encantarà!

55,00 €
1 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
Mostrant1 - 12 de 40 elements
Vinils decoratius per a nen i nena, germans, bessons i tot tipus d'habitacions infantils compartides.
Vinils infantils originals és la col·lecció de exclusius dissenys de Vinilvip per decorar les habitacions de nens i nenes de forma especial.

Si ho teu són els ambients elegants i acollidors però amb el seu toc original i personalitzat estàs en la sèrie de dissenys en vinil decoratiu infantil perfectes per a tu. Tens per escollir adhesius decoratius originals per a nens i nenes de personatges infantils que t'encantaran. Són perfectes per a col·locar sobre els mobles, en el sòcol, sobre el llit ... Amb ells pots crear decoracions personalitzades que marcaran la diferència. ! Perquè són combinables!

Com decorar les paret de les habitacions infantils i crear ambients especials i fora del comú? És molt fàcil. Pots combinar diferents personatges de vinils decoratius infantils originals. I l'efecte és espectacular!

Aquesta col·lecció infantil és perfecta per a habitacions compartides de dos nens, de dues nenes, de tres o de nen i nena. T'ho imagines?

Dissenys exclusius i únics que t'ajudaran a crear una decoració infantil ORIGINAL, ÚNICA i DIFERENT.