Originals

Nova col.lecció d'adhesius per a nens amb personatges originals per decorar de forma elegant les habitacions infantils.

Originals
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 38 elements
0 Ressenyes

Original vinil abecedari amb lletres amb lunars ideal per decorar la paret dels nens de la col·lecció exclusiva d'infantils dissenys de Vinilvip.

33,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu d'un original abecedari de la "ciutat Majúscula". Decora alhora que eduques amb les lletres decorant la paret en majúscules de l'A a la Z.

49,00 €
0 Ressenyes

35,00 €
0 Ressenyes

57,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil infantil d'una nena volant un estel. És perfecte per decorar parets senceres i adornar les habitacions de les petits de forma única. Idea original Vinilvip.

58,00 €
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu ideal per decorar habitacions infantils de les nenes petites. Et inclou personatge, ós de joguina, cases dibuixades, cotxets, 1 sol ... i la frase Game Time!

59,00 €
0 Ressenyes

Una preciosa decoració d'una nena asseguda sobre un munt de llibres que encantarà a la teva filla. Et inclou un munt de llibres i una graciosa nimfa per imaginar grans històries.

59,00 €
1 Ressenyes

Decora la paret amb una senzilla i bonica branca i una graciosa família de ocells volant sobre ella. Aconseguiràs tot l'encant que busques amb aquest vinil per a l'habitació del nadó.

58,00 €
1 Ressenyes

Un bonic conjunt de vinils nena originals que t' inclouen un nadó dormint a la lluna i una nena asseguda en una graciosa estrella i 6 estels més per a decorar. T'encantarà!

55,00 €
1 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
0 Ressenyes

69,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals del Petit Príncep inspirats en la famosa il·lustració de la coneguda faula. Una decoració particular amb tot l'estil.

66,00 €
Mostrant1 - 12 de 38 elements
Vinils decoratius per a nen i nena, germans, bessons i tot tipus d'habitacions infantils compartides.
Vinils infantils originals és la col·lecció de exclusius dissenys de Vinilvip per decorar les habitacions de nens i nenes de forma especial.

Si ho teu són els ambients elegants i acollidors però amb el seu toc original i personalitzat estàs en la sèrie de dissenys en vinil decoratiu infantil perfectes per a tu. Tens per escollir adhesius decoratius originals per a nens i nenes de personatges infantils que t'encantaran. Són perfectes per a col·locar sobre els mobles, en el sòcol, sobre el llit ... Amb ells pots crear decoracions personalitzades que marcaran la diferència. ! Perquè són combinables!

Com decorar les paret de les habitacions infantils i crear ambients especials i fora del comú? És molt fàcil. Pots combinar diferents personatges de vinils decoratius infantils originals. I l'efecte és espectacular!

Aquesta col·lecció infantil és perfecta per a habitacions compartides de dos nens, de dues nenes, de tres o de nen i nena. T'ho imagines?

Dissenys exclusius i únics que t'ajudaran a crear una decoració infantil ORIGINAL, ÚNICA i DIFERENT.