Superherois

Vinils paret superherois per decorar l' habitació dels menuts amb personatges fantàstics i graciosos. A tots els nens els encanta viure les aventures d'aquests extraordinaris éssers amb poders al·lucinants acabats de treure de Marvel o sentir-se protagonistes de grans aventures a on són els protagonistes.

Superherois
Mostrant1 - 8 de 8 elements
1 Ressenyes

Vinil Ets un heroi amb un gran destí una de les enganxines infantils per a paret amb un simpàtic super heroi i una frase plena de força per als més petits de la casa. Idees originals perfectes per a dormitoris, mobles i portes.

28,00 €
0 Ressenyes

Els vinils infantils superherois que busques per a la teva decoració de la paret. I són personalitzables amb el nom del teu nen!

51,00 €
1 Ressenyes

Decora amb l'original vinil infantil superherois Barcelona la paret i segur que arrencaràs més d'un somriure. Skyline Barcelona i vinils dos noms inclosos. Disponible en diversos colors.

56,00 €
1 Ressenyes

Ha aparegut un vinil infantil superherois a Barcelona. I és personalitzable amb el nom! Descobreix-i t'encantarà!

51,00 €
1 Ressenyes

A Madrid han aparegut uns graciosos vinils infantils de superheroi. Descobreix-los perquè són 'Personalitzables amb el nom del teu nen!

49,00 €
0 Ressenyes

Un dels nous vinils infantils superherois i personalitzables amb dos noms de Vinilvip. Inclou Skyline i 21 adhesius. Perfecte per a habitacions compartides de germans.

68,00 €
1 Ressenyes

Incentiva la imaginació del teu fill amb el vinil infantil superherois dissenyat per personalitzar les parets dels nens. Inclou nom o frase. Esbrina com.

31,00 €
0 Ressenyes

La ciutat ja està segura amb el vinil infantil personalitzable de superherois al gratacels. Decora la paret del teu nen de forma original i Personalitza la seva habitació!

59,00 €
Mostrant1 - 8 de 8 elements

Vinils super herois infantils per habitació

Vinils infantils superherois per a tot tipus d'habitacions dels nens i nenes.

Els nostres vinils paret superherois són dissenys originals de la botiga Vinilvip. Una col·lecció d'exclusius personatges fantàstics per decorar les habitacions de nens petits de forma fantàstica.

Aquí pots trobar originals tipus de dibuixos en adhesius adhesives d'herois.

Superheroi en vinil de tall.

Aquest tipus d'il·lustració adhesiva es fabrica en un sol color. Encara que això no vol dir que només ho puguis triar en un to, sinó que pots escollir un mateix vinil infantil en més de 20 colors. Són dibuixos originals i graciosos, plens de fantasia i que conviden a imaginar i a pensar que tot és possible. Hem realitzat cada disseny de forma individualitzada, potenciant de la millor manera el caràcter i la personalitat del teu fill.

Vinils de super heroes infantils a tot color d'alta qualitat

Una col·lecció a tot color plena de detalls amb personatges que quedaran genial a qualsevol paret infantil o de nadó.