Vinil fletxes

bas-035

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 32,00 €

Productes relacionats


Busques una decoració senzilla, sense complicar-te però que li aporti tot l'estil al teu paret infantil?

- El pack de vinil fletxes que et proposem t'ajudarà a adornar qualsevol espai infantil amb aquest aire nòrdic i actual que estàs perseguint.

- Les pots col·locar de la manera que més t'interessi perquè són adhesius de fletxes independents. Tan sols has de retallar-les i distribuir-les al teu gust depenent de les mesures de la teva paret. Amb elles pots decorar aproximadament entre 2- 2,5 metres (depenent de la distància que deixis entre cadascuna d'elles, és clar).

- El vinil nadons fletxes no té cap tipus de marge transparent d'aquests que resulten tan artificials i puguin enlletgir la teva paret.

- Te les hem dissenyat en dues mides de fletxes diferents perquè t'ajudin a aconseguir dinamisme i un aspecte informal.

- Pots triar-en el color que més s'adeqüi al teu decoració. És molt de tendència el negre per a aquest tipus de gràfic, però la veritat és que queda genial a gairebé tots. (Tot dependrà del conjunt de la teva decoració).

Decideix-te pels vinils nadons bàsics

- La col·lecció d'adhesius bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem creat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes i actuals. Des ambients d'estil més nòrdic a més tradicionals. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. En Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga del teu vinil fletxes per decorar.

Escriviu una valoració

Vinil fletxes

Vinil fletxes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.