Vinils Pijama

L´original colecció de vinils nadons pel bressol de Pijama juga i s´adapta al mobiliari d' una forma divertida i entranyable a la vegada.

Vinils Pijama
per pàgina
Mostrant1 - 15 de 54 elements
1 Ressenyes

Esperes parelleta? Mira aquests preciosos vinils nadó per als teus bessons nen i nena! I amb els dos noms, també.¡ T'encantaran!

70,00 €
1 Ressenyes

Decora la paret amb una senzilla i bonica branca i una graciosa família de ocells volant sobre ella. Aconseguiràs tot l'encant que busques amb aquest vinil per a l'habitació del nadó.

69,00 €
0 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns bonics vinils per a nadons bessons que encantaran a tots i que marcarà la unió entre els petits. Especial decoració paret per a nen i nena que et chiflará.

72,00 €
1 Ressenyes

Els vinils nadó de Pijama per a una parella de bessons nena i nen nounats. Ideal per a la decoració de la paret dels bressols. Et donaran l'encant que busques.!

64,00 €
1 Ressenyes

Un bonic conjunt de vinils nena originals que t' inclouen un nadó dormint a la lluna i una nena asseguda en una graciosa estrella i 6 estels més per a decorar. T'encantarà!

55,00 €
1 Ressenyes

Al vinil nadons Pijama li encanten els estels. Decora amb ell el bressol i t'encantarà el resultat per a l'habitació del teu nen.

46,00 €
1 Ressenyes

T' encantarà veure a Pijama assegut en la seva lluna al costat del seus estels. Un dels vinils nadons Pijama per a nen ideal per al bressol.

54,00 €
1 Ressenyes

La decoració infantil perfecta per la teva filla. Personalitzada amb la lletra del nom i amb un munt d'estrelles. No t'ho perdis.

47,00 €
2 Ressenyes

Vinils nadons especial per a bessones i germanes. Inclou frase i un munt d'estels. No te'ls perdis.

67,00 €
1 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
3 Ressenyes

Uns vinils decoratius per a nens nadons que t'encantaran veure'ls sobre el bressol. Inclouen el nom i diversos núvols. No t'ho perdis!

57,00 €
1 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb estrelles per decorar i mesurar als nens. Una decoració infantil per a la paret senzilla i elegant per a la teva habitació infantil.

63,00 €
2 Ressenyes

Un vinil per a nadó amb nom senzill i elegant.Crea una decoració única amb aquests vinils personalitzats de nadó. Escull el color i en 5 dies a casa.

40,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils decoratius nadó que no et deixen un detall a l'atzar. És un vinil nadó personalitzat amb el nom i t'adjuntem un munt d'estrelles i una bonica lluna per decorar la teva pared.¡ No t'ho perdis!

95,00 €
Mostrant1 - 15 de 54 elements