Informació

Nous articles

Vinil personalitzat branca i nom
Vinil personalitzat branca i nom

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb...

28,00 €

Vinils Pijama

L´original colecció de vinils nadons pel bressol de Pijama juga i s´adapta al mobiliari d' una forma divertida i entranyable a la vegada.

Vinils Pijama
per pàgina
Mostrant1 - 15 de 48 elements
0 Ressenyes

Al vinil nadons Pijama li encanten els estels. Decora amb ell el bressol i t'encantarà el resultat per a l'habitació del teu nen.

46,00 €
1 Ressenyes

T' encantarà veure a Pijama assegut en la seva lluna al costat del seus estels. Un dels vinils nadons Pijama per a nen ideal per al bressol.

54,00 €
0 Ressenyes

La decoració infantil perfecta per la teva filla. Personalitzada amb la lletra del nom i amb un munt d'estrelles. No t'ho perdis.

47,00 €
0 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils decoratius per a nens nadons que t'encantaran veure'ls sobre el bressol. Inclouen el nom i diversos núvols. No t'ho perdis!

57,00 €
0 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb estrelles per decorar i mesurar als nens. Una decoració infantil per a la paret senzilla i elegant per a la teva habitació infantil.

63,00 €
1 Ressenyes

Un vinil per a nadó amb nom senzill i elegant.Crea una decoració única amb aquests vinils personalitzats de nadó. Escull el color i en 5 dies a casa.

40,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils decoratius nadó que no et deixen un detall a l'atzar. És un vinil nadó personalitzat amb el nom i t'adjuntem un munt d'estrelles i una bonica lluna per decorar la teva pared.¡ No t'ho perdis!

95,00 €
3 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

47,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils nadó bessons per a dos nens que t'encantaran. Originals adhesius personalitzats amb dos noms i unes petites núvols per a decorar amb molt d'encant.

69,00 €
1 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

90,00 €
1 Ressenyes

L'original vinil nena Oh papallones i núvol és perfecte per decorar les habitacions de les més petites. De 0 a 4/5 anys.

47,00 €
1 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

69,00 €
0 Ressenyes

Vols jugar amb mi i amb el meu osset? Els originals vinils nena pijama amb cues per a nadons són tan dolços que no et cansaràs de veure'ls col·locats a la paret de la teva bressol. Només a la botiga online de Vinilvip.

41,00 €
Mostrant1 - 15 de 48 elements