Vinils Pijama

L´original colecció de vinils nadons pel bressol de Pijama juga i s´adapta al mobiliari d' una forma divertida i entranyable a la vegada.

Vinils Pijama
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 65 elements
1 Ressenyes

Desitja cada nit un feliç descans al teu nadó amb Pijama, l'adorable i dolç personatge dissenyat per decorar els dormitoris amb tot l'encant que es necessita els primers mesos de vida. El conjunt inclou la preciosa il·lustració infantil assegut a la seva lluna amb 13 adhesius de estrelles i la...

24,00 €
1 Ressenyes

Vinil infantil per nadons amb el personatge Baby Pijama amb conillet de drap Belly, un dolç nen en pijameta assegut en una bonica estrella a talps per decorar la paret de les habitacions infantils de forma original i amb encant.

39,00 €
1 Ressenyes

Bonica decoració per a les habitacions infantils amb personatges originals amb encant i el vinil Dolços somnis Pijama. T'encantarà!

56,00 €
2 Ressenyes

"Dormidet a la lluna", així està aquest bonic vinil d'un recent nascut amb pijama envoltat d'estrelles. Ideal per decorar el bressol i crear una decoració acollidora i tendra.

21,99 €
1 Ressenyes

Vinil somnis de bessons amb pijama de dons bessonets dormint sobre el seu nom de la col·lecció de vinils per a germans de Vinilvip. T'encantarà per decorar els bressols!

49,00 €
1 Ressenyes

I al caure la nit, apareix el vinil lluna plena i les seves estrelles. Una amorosa i bonica lluna amb barret de la col·lecció pijama per decorar amb núvols, estels o combinar amb personatges de la serie.Más de 20 colors a triar.

39,00 €
1 Ressenyes

"Nit de Pijames" t'espera jugant amb les estrelles a que li donis el petó de Bona nit, abans de dormir. Vinil decoratiu per a nadons, especial per decorar la primera habitació i la paret dels bressols. T'encantarà!

59,00 €
1 Ressenyes

Mira com dorm Baby Pijama a la lluna ... Un dels conjunts de vinils per a nadons més dolços i bonics de la col·lecció de personatges amb Pijama. La decoració de dos nens t' inclou a més Frase en català "dolços somnis" i 26 adhesius.

56,00 €
1 Ressenyes

Mira a Baby Pijama penjant d'una estrella amb el text "You are a small big star" Un dels vinils nadons per nens de Pijama que segur et quedarà super bonic a la paret del bressol.

27,00 €
1 Ressenyes

Un dels conjunts de vinils nadó nena més bonics de Vinilvip. T' inclou l'adhesiu de la nena asseguda, ocellets, la branca amb la casa de fusta penjant, papallones, flors, un simpàtic sol ... I el nom de la nena que ens demanis!

45,00 €
2 Ressenyes

Esperes parelleta? Mira aquests preciosos vinils nadó per als teus bessons nen i nena! I amb els dos noms, també.¡ T'encantaran!

49,00 €
Mostrant1 - 12 de 65 elements