Vinils noms

Col·lecció de vinils amb noms que fan sentir als petits com els grans protagonistes de l'habitació.

per pàgina
Mostrant1 - 12 de 48 elements
0 Ressenyes

Un dolç vinil decoratiu per a nens que els encanten els animals i sobretot els gossos. Va a dormir al nostre simpàtic gosset al costat de casa i personalitza la decoració amb el nom del teu fill. Segur que li encanta.

29,99 €
1 Ressenyes

Per decorar la paret del bressol de manera delicada i amb una mica de color em dissenyat una decoració infantil ideal per a la l'habitació de nadó acabat de néixer amb un núvol personalitzat amb el nom del teu fill en tons pastís verds i blaus. A més per complementar inclou 17 gotes d'aigua i 13...

19,00 €
2 Ressenyes

Dóna-li el just color a la paret de l'habitació amb una bonica decoració per a nenes en tons pastís rosa, menta, malves ... I veuràs quin efecte tant impressionant que fan aquests vinils decoratius de la nena dibuixant el seu nom a la paret amb l'arc Sant Martí i uns núvols de colors suaus i...

33,50 €
1 Ressenyes

Desitja cada nit un feliç descans al teu nadó amb Pijama, l'adorable i dolç personatge dissenyat per decorar els dormitoris amb tot l'encant que es necessita els primers mesos de vida. El conjunt inclou la preciosa il·lustració infantil assegut a la seva lluna amb 13 adhesius de estrelles i la...

24,00 €
1 Ressenyes

El mesurador personalitzat per als petits aficionats als cotxes de carreres i la Fórmula 1. Inclou 7 cotxes, Meta d'arribada i el nom del teu nen.

39,00 €
1 Ressenyes

Un bonic vinil personalitzat per a nadó. El vinil amb el nom i una graciosa sirena farà les delícies dels petits. Adorna la paret amb els tres cotxes de joguina i distribueix-al teu gust. t'encantarà

29,00 €
1 Ressenyes

Omple la paret de papallones l'habitació dels menuts i personalitza la paret amb el vinil amb nom d'Vinilvip.

19,99 €
2 Ressenyes

Tens una petita gran patinadora a casa? Decora l'habitació de la teva nena amb aquests vinils personalitzables únics. El vinil patinadora que dibuixa amb la cinta el nom de la teva filla. Li encantarà!

33,00 €
1 Ressenyes

Medeix a la teva nena sempre que vulguis i decora la paret amb un vinil messurador amb nom i papallones. Os encantarà a tots! Més de 20 colors a triar.

32,00 €
2 Ressenyes

Decora la paret amb el nom del teu nen o nena en un bonic vinil nadó a lunars. Ideal portes i parets grans. Més de 20 colors.

19,00 €
2 Ressenyes

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

35,00 €
2 Ressenyes

Decora l'habitació del teu fill amb els vinils nadons  personalitzats amb nom "Hi havia una vegada ... un nen anomenat"  I el nom que ens demanis! És perfecte per a decorar el bressol! 'També personalitzat per a nenes.

29,99 €
Mostrant1 - 12 de 48 elements

Vinils noms per a portes i parets


Col·lecció de vinils noms que donen tot el protagonisme als grans petits de la casa perfecte per enganxar i decorar parets, mobles i portes infantils.

On col·locar els noms en vinil?

La gran majoria de vinils adhesius Vinilvip amb nom els pots posar en diferents zones del l'habitació però si tens dubtes et vam entrar en més detall tècnic.

Pots posar un nom en vinil en una paret pintada d'aquesta manera la superfície ja no serà porosa i s'enganxarà correctament.

També pots aplicar un adhesiu en una porta o moble de fusta aglomerada o pintada. Però no passa el mateix amb un moble de fusta natural, si aquesta superfície no està tractada o envernissada mantindrà el porus i encara el pots enganxar  la durabilitat no serà llarga.

Per què decorar la paret amb vinils amb noms Vinilvip?

La psicologia infantil ens recorda el important que és el reforç de la personalitat dels infants en els primers anys de creixement. Tenir un vinil amb nom enganxat a l'habitació, sigui a la paret com en un moble que puguis veure cada dia, ajuda a enfortir l'autoestima i el caràcter i els nens se senten protagonistes del seu quart i de la família.