Informació

Nous articles

Vinil colorin colorado
Vinil colorin colorado

El vinil  colorín colorado nuetro cuento ha empezado" t'omplirà d'encant...

30,40 €
Vinil planeta globus perduts
Vinil planeta globus perduts

On van els globus perduts? El vinil del conte del planeta dels globus...

39,20 €

Vinils decoratius

Elegants vinils decoratius per a les parets de la llar i crear l'ambient que busques.

Adhesius pel saló, frases en català per la cuina...originals skyline i ilustracions de ciutats per aconseguir la profunditat  que necessites...Noves idees per decorar de forma diferent i amb molt d'estil.

Vinils decoratius
Col·lecció de dissenys decoratius per a la llar

Vols renovar els teus parets i crear un nou ambient per a la llar?


Els adhesius decoratius són la millor solució per a decorar les teves parets de forma ràpida i aconseguir-ho de forma espectacular. A Vinilvip trobaràs col·leccions en vinil de disseny elegant de diversos estils i per a tots els gustos. Amb aquests adhesius decoratius pots crear noves decoracions per al teu saló, la teva cuina, el teu dormitori ... i queden de meravella. Adhesius decoratius de frases originals i positives en català, per a la capçalera del llit, per a col·locar sobre el teu sofà o la teva taula de menjador ... Nous conceptes decoratius elegants i originals que pots personalitzar.

-Col·lecció d'Adhesius decoratius per a la cuina, una sèrie d'atractives i elegants il·lustracions per paret que t'ajudarà a renovar l'aspecte de casa teva i sentir-te més a gust. Tots són dissenys exclusius de Vinilvip que et podem adaptar a altres mesures, si ho prefereixes.

-Col·lecció D'Adhesius Llar per a decorar la paret. A aquesta sèrie trobaràs elegants cérvols per al saló o menjador fins a il·lustracions de ciutats de Nova York, París, Holanda ... Ideades per a imprimir tot el caràcter decoratiu i la personalitat que t'agrada.

- Col·lecció per paret d'adhesius de frases positives i originals. Moltes d'elles ideades 100% per l'equip de Vinilvip, com el vinil Avui menjaré la vida a mossegades. O frases de refranys o dites populars tradicionals. Molts d'ells en català. I tots ideals per a decorar i ajudar-te a crear aquesta sensació que vols a casa teva. Tens diferents dissenys on escollir. Descobreix els models i si necessites ajuda, contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te.