Vinils Cuina

Descobreix les noves idees per decorar la teva cuina de forma original.

Vinils Cuina
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 32 elements
0 Ressenyes

Si sents amor pels pastissos i el món dels plum cakes, llavors el vinil love plum cake per a la cuina és per a tu. Disseny actual i fàcil de col·locar.

32,00 €
1 Ressenyes

Triomfa amb un dels vinils per a la cuina de Vinilvip que segur que arrencarà més d'un somriure a qui llegeixi el teu menú d'avui. Una frase per a decorar els mobles, la nevera o la paret de la teva cuina. Fàcil aplicació i 20 colors a triar! Es xulíssim!

39,00 €
0 Ressenyes

Vinil amb les paraules "our cuina", "la nostra cuina. Decora amb aquestes simpàtiques il·lustracions la porta, els mobles o la paret de la teva cuina i dóna-li el teu toc.

36,00 €
1 Ressenyes

45,00 €
0 Ressenyes

Un exclusiu vinil per cuina amb textes de Vinilvip, missatge i dibuixos originals. To take: 5 somriures dobles, 1 mitja taronja i 7 porcions d'amics. Encanta a tothom i t'ho traduim al català!.

45,00 €
1 Ressenyes

Per als amants de la pizza us hem dissenyat un divertit vinil per a la cuina love pizza. Disponible en més de 20 colors.

32,00 €
1 Ressenyes

T'apassiona el cafè? Decora la paret de la cuina amb aquest simpàtic vinil decoratiu Love Coffee. Tens més de 20 colors a triar.

32,00 €
2 Ressenyes

46,00 €
1 Ressenyes

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

33,00 €
5 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases originals de Vinilvip. Amb el vinil Bébete la vida de un sorbo decoraràs la teva paret amb un missatge positiu i fora del comú.

56,00 €
0 Ressenyes

Un dels vinils cuina originals amb frases en català. Res millor que una frase positiva per motivar-te cada dia, d'aquestes que et donen el bon rotllo cada dia.

47,00 €
0 Ressenyes

Vinil decoratiu per a cuina coberts i assegura't que la teva cuina manté l'aspecte elegant del que t'agrada envoltar-te a casa teva. Descobreix la col.lecció.

43,00 €
Mostrant1 - 12 de 32 elements

Vinils cuina originals dissenyats per ser diferents i molt elegants

Aquí trobaràs l'últim de Vinilvip en decoració per a la paret de la cuina. Nous dissenys i idees fora del comú que t'ajudaran a crear ambients actuals. No et conformes amb el de sempre i sorprèn als teus amics donant un nou aspecte a les teves parets. Tots els vinils decoratius cuina de Vinilvip són dissenys propis i exclusives de la marca. Ideats per crear aquesta sensació positiva que busques en la teva llar.