Informació

Nous articles

Vinil personalitzat branca i nom
Vinil personalitzat branca i nom

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb...

28,00 €

Personalitzats

Nous vinils nadons personalitzats amb el nom del teu nen i nena o una frase decorativa infantil per a la paret que t'agradi.

Personalitzats
per pàgina
Mostrant1 - 15 de 29 elements
0 Ressenyes

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb tot l'encant.

28,00 €
0 Ressenyes

Un detall nòrdic amb fletxes ideal per a qualsevol racó.

36,00 €
0 Ressenyes

Uns bonics vinils d'estels personalitzats per a la teva paret.

39,00 €
0 Ressenyes

Decora la paret infantil amb un vinil banderoles personalitzat amb el nom. I dóna-li el teu toc. LLest a punt per muntar!

49,00 €
0 Ressenyes

Mesura al teu fill amb aquest bonic vinil mesurador nadó que inclou el nom i gaudiràs d'una encantadora decoració a més de veure créixer els nens.

34,00 €
0 Ressenyes

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma actual la teva habitació infantil.¡ Combina el nom amb múltiples vinils nadó de pijama!

28,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils decoratius per a nens nadons que t'encantaran veure'ls sobre el bressol. Inclouen el nom i diversos núvols. No t'ho perdis!

57,00 €
0 Ressenyes

Mesura al teu nen o nena amb aquest senzill vinil mesurador infantil amb el nom i passa una bona estona veient el gran que s'està fent.

28,00 €
1 Ressenyes

Un vinil per a nadó amb nom senzill i elegant.Crea una decoració única amb aquests vinils personalitzats de nadó. Escull el color i en 5 dies a casa.

40,00 €
3 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

47,00 €
1 Ressenyes

El vinil infantil pilot de cotxes personalitzable amb el nom que encantarà al teu fill i et crearà la decoració que estàs buscant. Colors a triar.

52,00 €
0 Ressenyes

A Madrid han aparegut uns graciosos vinils infantils de superheroi. Descobreix-los perquè són 'Personalitzables amb el nom del teu nen!

49,00 €
0 Ressenyes

Amb el vinil infantil personalitzable princesa i castell pots incloure el nom o la frase que vulguis. Disponible en diversos colors. I queda Xulissim!

60,00 €
0 Ressenyes

Vols decoració amb un vinil infantil personalitzable de ballarines? Pensa't una bonica frase i te l'enviem.

55,00 €
Mostrant1 - 15 de 29 elements
La col·lecció d'adhesius i vinils nadó amb nom fora del comú.

Aquí trobaràs nous dissenys per personalitzar el teu vinil decoratiu amb nom o una frase que t'agradi per al teu fill. Decoracions originals de vinils nadons personalitzats de nen i de nena. Si vols sortir de la rutina, crea el teu ambient infantil amb les noves enganxines de cases, d'estrelles, de cors i tot ho rebràs personalitzat per al teu nadó.