Personalitzats

Nous vinils nadons personalitzats amb el nom del teu nen i nena o una frase decorativa infantil per a la paret que t'agradi.

Personalitzats
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 45 elements
1 Ressenyes

Per decorar la paret del bressol de manera delicada i amb una mica de color em dissenyat una decoració infantil ideal per a la l'habitació de nadó acabat de néixer amb un núvol personalitzat amb el nom del teu fill en tons pastís verds i blaus. A més per complementar inclou 17 gotes d'aigua i 13...

19,00 €
0 Ressenyes

Un vinil per decorar la paret del nadó amb una caseta baby plena d'amor, amb xumet i cors amb el nom. Es perfecte per a decoracions d'habitacions femenines infantils i amb un toc molt personal. Col·lecció Housing de Vinilvip, els originals vinils de cases personalitzades per a nadons.

29,00 €
1 Ressenyes

Una garlanda en vinil infantil per personalitzar amb el nom la paret del nadó i fer-la més bonica encara de forma senzilla i amb el seu punt original. Inclou 85 punts de confeti.

19,95 €
1 Ressenyes

Amb el vinil garlanda star pots personalitzar amb el nom la paret del bressol, la capçalera del llit o una paret infantil que vulguis fer-la més bonica i original. Inclou 14 estrelles per complementar.

19,95 €
2 Ressenyes

Vinil infantil "El món de" per personalitzar amb el nom del teu fill. Perfecte per decorar el capçal del llit i entusiasmar els nens apassionats per l'univers i les aventures de l'espai.

28,00 €
1 Ressenyes

Vinil infantil ós amb globus per omplir de joguines i d'il·lusió el que serà el racó preferit de tots. Ideal per el bressol i la capçalera del llit. Inclou el nom!

21,99 €
1 Ressenyes

El teu vinil de pluja més particular! Una decoració personalitzada amb el nom del nadó per decorar la paret de la cambra infantil al teu gust. 30 adhesius decoratives amb gotes i nuvols.

20,90 €
1 Ressenyes

Vinil decoratiu arc de Sant Martí amb el nom del teu petit. Perfecte per decorar el bressol o el capçal del llit. Inclou núvols, sol i gotetes de pluja. En més de 20 colors.

35,00 €
1 Ressenyes

Dedica al teu petit una bonica frase "Somia i aconseguiràs la lluna" personalitzada amb el nom. T'encantarà veure-la al costat del gat en la lluna mirant els estels.

35,00 €
1 Ressenyes

Un bonic vinil personalitzat per a nadó. El vinil amb el nom i una graciosa sirena farà les delícies dels petits. Adorna la paret amb els tres cotxes de joguina i distribueix-al teu gust. t'encantarà

29,00 €
1 Ressenyes

Omple la paret de papallones l'habitació dels menuts i personalitza la paret amb el vinil amb nom d'Vinilvip.

19,99 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una senzilla decoració personalitzada amb aquests vinilss de núvols amb el nom del nadó. T' encantarà l' efecte.

38,00 €
Mostrant1 - 12 de 45 elements
La col·lecció d'adhesius i vinils nadó amb nom fora del comú.

Aquí trobaràs nous dissenys per personalitzar el teu vinil decoratiu amb nom o una frase que t'agradi per al teu fill. Decoracions originals de vinils nadons personalitzats de nen i de nena. Si vols sortir de la rutina, crea el teu ambient infantil amb les noves enganxines de cases, d'estrelles, de cors i tot ho rebràs personalitzat per al teu nadó.