Informació

Nous articles

Vinil fada amb nuvols

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la...

38,00 €
Messurador infantil unicorn dormint

Un meravellós vinil decoratiu messurador d'un unicorn màgic per mesurar...

38,00 €
Mesurador robot Metric

Mètric és un dels vinils mesuradors infantils de Vinilvip per mesurar...

43,00 €

Personalitzats

Nous vinils nadons personalitzats amb el nom del teu nen i nena o una frase decorativa infantil per a la paret que t'agradi.

Personalitzats
per pàgina
Mostrant1 - 12 de 40 elements
0 Ressenyes

Vinil infantil ós amb globus per omplir de joguines i d'il·lusió el que serà el racó preferit de tots. Ideal per el bressol i la capçalera del llit. Inclou el nom!

37,00 €
0 Ressenyes

El teu vinil de pluja més particular! Una decoració personalitzada amb el nom del nadó per decorar la paret de la cambra infantil al teu gust. 30 adhesius decoratives amb gotes i nuvols.

37,00 €
1 Ressenyes

Vinil decoratiu arc de Sant Martí amb el nom del teu petit. Perfecte per decorar el bressol o el capçal del llit. Inclou núvols, sol i gotetes de pluja. En més de 20 colors.

35,00 €
0 Ressenyes

Dedica al teu petit una bonica frase "Somia i aconseguiràs la lluna" personalitzada amb el nom. T'encantarà veure-la al costat del gat en la lluna mirant els estels.

35,00 €
0 Ressenyes

Un bonic vinil personalitzat per a nadó. El vinil amb el nom i una graciosa sirena farà les delícies dels petits. Adorna la paret amb els tres cotxes de joguina i distribueix-al teu gust. t'encantarà

29,00 €
0 Ressenyes

Omple la paret de papallones l'habitació dels menuts i personalitza la paret amb el vinil amb nom d'Vinilvip.

23,00 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una senzilla decoració personalitzada amb aquests vinilss de núvols amb el nom del nadó. T' encantarà l' efecte.

38,00 €
2 Ressenyes

Decora la paret amb el nom del teu nen o nena en un bonic vinil nadó a lunars. Ideal portes i parets grans. Més de 20 colors.

19,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

35,00 €
1 Ressenyes

Decora l'habitació del teu fill amb els vinils nadons  personalitzats amb nom "Hi havia una vegada ... un nen anomenat"  I el nom que ens demanis! És perfecte per a decorar el bressol! 'També personalitzat per a nenes.

47,00 €
0 Ressenyes

Crea decoració més especial amb els vinils nadons amb nom personalitzats i un graciós ós de peluix. Ideal per un fris o la paret del bressol.

37,00 €
0 Ressenyes

Un dels vinils nadó amb nom de la col·lecció de Vinilvip. Senzill i amb tot l'encant.

28,00 €
Mostrant1 - 12 de 40 elements
La col·lecció d'adhesius i vinils nadó amb nom fora del comú.

Aquí trobaràs nous dissenys per personalitzar el teu vinil decoratiu amb nom o una frase que t'agradi per al teu fill. Decoracions originals de vinils nadons personalitzats de nen i de nena. Si vols sortir de la rutina, crea el teu ambient infantil amb les noves enganxines de cases, d'estrelles, de cors i tot ho rebràs personalitzat per al teu nadó.