Vinil fletxes pack


bas-036

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 32,00 €


Busques una decoració infantil simple però amb tot l'estil actual i de tendència per a la teva paret?

- El conjunt d'adhesius nadons de fletxes que t'hem dissenyat t'aportarà aquest aire nòrdic i modern que tant et ve de gust.

- Pots situar les teves fletxes de la forma que més t'interessi perquè cada un dels adhesius de fletxes són independents. Tan sols has de retallar-los i distribuir-los al teu gust depenent de les dimensions de la teva paret. Amb ells pots adornar aproximadament entre 2- 2,5 metres (depenent de la distància que deixis entre cadascuna d'ells, és clar).

- No tenen cap mena de vora transparent d'aquests que resulten tan artificials i puguin enlletgir la teva paret. Tan sols les fletxes tal com les veus al simulador de Vinilvip.

- El kit de vinils fletxes t'ho hem preparat en dues mides de fletxes diferents perquè t'ajudin a aconseguir dinamisme i un aspecte informal. I en tres models diferents perquè puguis jugar encara amb les formes i aconseguir una paret realment original.

- Pots escollir-en el color que més s'adeqüi al teu color de paret. Està molt de tendència el negre per a aquest tipus de gràfics, però la veritat és que queda genial a gairebé tots. (Tot dependrà del conjunt de la teva decoració, color dels mobles i la resta de detalls que puguis tenir).

Decideix-te pels bàsics i les fletxes

- La col·lecció d'adhesius nadons de bàsics de Vinilvip et facilitarà adornar les teves parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem realitzat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes i actuals. Des d'ambients d'estil més nòrdic a més tradicionals. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. A Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de vinils nadons fletxes.

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

33,00 €
1 Ressenyes

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

35,00 €
1 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
1 Ressenyes

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

41,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

37,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €