Vinils nadó estels i núvols


bas-030

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 41,00 €

Opcions i accessoris


- Si vols donar un bonic aspecte a la paret de la teva bressol ...

- T'hem dissenyat uns originals adhesius infantils per a nadó d'estrelles i núvols de diferents mides. Són perfectes per decorar la teva habitació infantil de manera senzilla però donant-li aquest toc que tant t'agrada.

- Tens adhesius d'estrelles i núvols de diferents mides perquè les puguis repartir al teu gust. Amb elles pots adornar les parets, els mobles i fins i tot el sostre i veuràs quin efecte de cel que creguis ..

- Els pots distribuir al teu gust, creant formes i sanefes o simplement inventar-te un cel estrellat. Tu tries.

- Ho tens disponible en molts colors, escull un d'ells que et combini amb els teus mobles i amb la teva decoració. El blanc, gris o el blau són clàssics que mai fallen. Encara pots optar pel menta, la malva, rosa ... i crear un ambient particular d'aquests que tant ens agraden a Vinilvip. Un bonic vinil per a l'habitació del teu nadó, senzill però amb molt d'encant que t'encantarà. Ja veuràs quan ho vegis col·locat, llueix de meravella.

Busques una decoració paret senzilla, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- La col·lecció d'adhesius nadons bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys estan creats per combinar amb decoracions modernes i actuals. Des ambients d'estil més nòrdic a més tradicionals. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar.

- A Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si hol teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa primi i que tingui un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip.

Consulta'ns a info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de vinils nadons estrelles i núvols per a decorar.

Customers Reviews
23/05/2018

Vinilo nubes con estellas

Muy bonito y fàcil de colocar. La habitacion ha cambiado mucho y estoy muy contenta

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

33,00 €
1 Ressenyes

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

35,00 €
1 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

37,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €