Vinil infantil Petit príncep


prin-10

Uns vinils infantils originals del Petit Príncep inspirats en la famosa il·lustració de la coneguda faula. Una decoració particular amb tot l'estil.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 47,00 €

Opcions i accessoris

Si busques una decoració bonica del Petit Príncep, fes-te amb aquests vinils infantils originals per al teu nen.

- El vinil infantil Petit Príncep que t'hem dissenyat et inclou, el planeta, la guineu, la rosa amb la seva urna de vidre i un munt d'adhesius d'estrelles i planetes perquè les distribuïu al teu gust.

- Amb ell, depenent de la mida que triïs, pots crear una completa decoració per a una paret de 2 metres com a mínim. I et quedarà genial.

- El pots escollir al color que millor vagi amb el teu decoració infantil per a la paret i amb els teus gustos, però et recomano alguns en què és encert segur, com el gris plom, blanc, marró xocolata, tota la gamma de blaus .. .

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de les teves vinils infantils originals Petit Príncep.

Customers Reviews
16/04/2020

Muy bonito

El vinilo decorativo de el principito ha quedado de lujo. Aunque me ayudaron para colocarlo en la pared porque es grande, estoy contenta con la decoración para la habitación. Me llegó rápido como me dijeron.Lo recomiendo

10/05/2019

Perfecto

El principito ya está pegado y es mucho mejor que en la web, Genial.
Recomendaremos la web.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

29,99 €