Vinils infantils Buscant estels

rat-140

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 71,00 €

Productes relacionats

Si ho teu són els vinils originals infantils i no et conformes amb el de sempre ...

- Decora la teva habitació infantil amb aquest disseny exclusiu de Vinilvip. T' inclou el vinil nen de peu amb el seu "caça estrelles" i un munt d'adhesius infantils d'estrelles de diferents mides i formes que podràs col·locar al costat de l'original lluna de ratlles.

- Depenent de la mesura que triïs, amb aquesta decoració infantil original tens més que suficient per adornar una paret de més de 2 metres. Queda espectacular! I si ho prefereixes és un model combinable amb altres vinils infantils originals de la seva mateixa sèrie o de Pijama (si esperes un bebè)

- És ideal per decorar la zona del bressol o al costat del llit. Busca-un bon lloc a la teva paret perquè és tan original que llueix de meravella sense necessitat d'utilitzar molts colors.

- És un original adhesiu per a les habitacions de nens petits. Et decorarà des d'una habitació de nadó fins a una de 6 o 7 anys, amb tot l'encant que busques.

- Queda genial col·locat sobre el sòcols (sòcol) o sobre un moble baix i aconseguiràs aquest bonic efecte que veus a les fotos.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de la teu vinil infantil original buscant estrelles.

Escriviu una valoració

Vinils infantils Buscant estels

Vinils infantils Buscant estels

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.