Vinils infantils Buscant estels


rat-140

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 29,99 €

Opcions i accessoris

Si ho teu són els vinils originals infantils i no et conformes amb el de sempre ...

- Decora la teva habitació infantil amb aquest disseny exclusiu de Vinilvip. T' inclou el vinil nen de peu amb el seu "caça estrelles" i un munt d'adhesius infantils d'estrelles de diferents mides i formes que podràs col·locar al costat de l'original lluna de ratlles.

- Depenent de la mesura que triïs, amb aquesta decoració infantil original tens més que suficient per adornar una paret de més de 2 metres. Queda espectacular! I si ho prefereixes és un model combinable amb altres vinils infantils originals de la seva mateixa sèrie o de Pijama (si esperes un bebè)

- És ideal per decorar la zona del bressol o al costat del llit. Busca-un bon lloc a la teva paret perquè és tan original que llueix de meravella sense necessitat d'utilitzar molts colors.

- És un original adhesiu per a les habitacions de nens petits. Et decorarà des d'una habitació de nadó fins a una de 6 o 7 anys, amb tot l'encant que busques.

- Queda genial col·locat sobre el sòcols (sòcol) o sobre un moble baix i aconseguiràs aquest bonic efecte que veus a les fotos.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de la teu vinil infantil original buscant estrelles.

Customers Reviews
05/06/2019

Súper bonito

Muy contenta. Me aconsejaron la medida y el color y lo recibi rapido. Ademas el niño es muy chulo y queda de maravilla. Gracias

23/04/2019

Buen servicio

Es la segunda vez que compro y también me ha ido bien.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €