Vinils infantils Buscant estels


rat-140

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 29,99 €

Opcions i accessoris

Si ho teu són els vinils originals infantils i no et conformes amb el de sempre ...

- Decora la teva habitació infantil amb aquest disseny exclusiu de Vinilvip. T' inclou el vinil nen de peu amb el seu "caça estrelles" i un munt d'adhesius infantils d'estrelles de diferents mides i formes que podràs col·locar al costat de l'original lluna de ratlles.

- Depenent de la mesura que triïs, amb aquesta decoració infantil original tens més que suficient per adornar una paret de més de 2 metres. Queda espectacular! I si ho prefereixes és un model combinable amb altres vinils infantils originals de la seva mateixa sèrie o de Pijama (si esperes un bebè)

- És ideal per decorar la zona del bressol o al costat del llit. Busca-un bon lloc a la teva paret perquè és tan original que llueix de meravella sense necessitat d'utilitzar molts colors.

- És un original adhesiu per a les habitacions de nens petits. Et decorarà des d'una habitació de nadó fins a una de 6 o 7 anys, amb tot l'encant que busques.

- Queda genial col·locat sobre el sòcols (sòcol) o sobre un moble baix i aconseguiràs aquest bonic efecte que veus a les fotos.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de la teu vinil infantil original buscant estrelles.

Customers Reviews
05/06/2019

Súper bonito

Muy contenta. Me aconsejaron la medida y el color y lo recibi rapido. Ademas el niño es muy chulo y queda de maravilla. Gracias

23/04/2019

Buen servicio

Es la segunda vez que compro y también me ha ido bien.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinils infantils Buscant estels

Vinils infantils Buscant estels

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €