Vinil infantil nen avions


rat-120

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 40,00 €

Opcions i accessoris

Una de les decoracions infantils per a la paret dels nens petits més boniques i originals de Vinilvip.

- Si busques decorar la paret de la teva habitació infantil de manera especial, el conjunt que t'hem preparat t'encantarà per al teu nen.

- El pack d'adhesius infantils t'inclou el personatge del nen amb el "cazaaviones" assegut a la branca, els 3 adhesius infantils d'avions de joguina i els adhesius de núvols que veus a la imatge.

- El vinil nen queda genial decorant la paret principal, al costat del llit del teu fill o fins i tot sobre un moble. Depèn de la mida que escullis et val a partir d'una paret de dos 2 metres.

- Busca-li un bon lloc a la branca amb el seu nen assegut i distribueix al teu gust la resta de les enganxines que et vam enviar. Et quedarà genial!

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colores.Estaremos encantats d'ajudar-te a la botiga amb el teu vinil infantil nen avions.

Customers Reviews
25/09/2018

Espectacular

Espectacular i bonic. L’habitació del meu petit Marc es un altre! Súper contenta!

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

29,99 €