Vinil nena Mirant ocellets

rat-027

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 42,00 €

Productes relacionats

Un dels vinils infantils originals de Vinilvip per a decorar les habitacions de les nenes de manera diferent

- Aquest model de vinil infantil nena queda genial tant per a la primera habitació, si esperes un nadó, com per a decorar la paret d'una habitació d'una nena de 3 anys. Ho pots col·locar sobre el bressol, un còmode o el capçal del llit. La veritat és que queda genial sigui com sigui.

- Ho primer és escollir-un bon lloc al vinil de la nena. I un cop col·locat l'adhesiu "Mirant ocellets" sobre el sòcol, una prestatgeria, el bressol o una còmode baixa, tan sols has de distribuir la resta de les enganxines dels ocellets al teu gust per la paret. Veuràs quin efecte que aconsegueixes!

Si busques una decoració infantil per la teva nena elegant, senzilla i fora del comú?

- Ets a la col·lecció de vinils infantils Originals de personatges que transmet l'encant femení dels primers anys. Està especialment dissenyada per a crear ambients acollidors i relaxants.Tots els personatges de nena que incloem són combinables entre si. I estan ideats tenint en compte tots els detalls (t'ho asseguro). Encaixen a la perfecció amb els altres, són tan tendres i femenins ... que encertes segur.

- A més, són els únics vinils infantils que juguen amb el mobiliari, perquè a més de decorar, sorprenguin i arrenquin somriures a qui les vegi. A Vinilvip volem que aquesta paret tan important per a tu sigui ÚNICA, que et llueixi de meravella i d'aquesta manera tens l'opció de poder personalitzar encara més i aconseguir que sigui realment especial. Vinils infantils Originals és la teva col·lecció, sens dubte.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors del teu vinil infantil per a nenes. Estarem encantats d'ajudar-te.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Escriviu una valoració

Vinil nena Mirant ocellets

Vinil nena Mirant ocellets

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.