Vinil Arbre elegant fulles


rat-060

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 34,99 €

Opcions i accessoris

Si t' encanten les decoracions elegants, amb el vinil adhesiu d'arbre de Vinilvip el pots aconseguir de forma diferent.

- Està dissenyat per adornar les parets dels petits i crear ambients especials.

- Col·loca la peça gran de l'arbre, una vegada que hagis retallat els adhesius de les fulles que són independents.

- Així pots col·locar les fulles creant l'efecte que més t'agradi, d'aire intens, brisa suau...

- A més, el disseny del vinil arbre fulles combina amb molts dels diferents adhesius de personatges Pijama, com el vinil nadó Tocant Papallones, vinil infantil Mirant Ocellets, el graciós Baby Pijama de volants ... i crearàs la teva pròpia decoració personalitzada.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mides o colors del  teu vinil arbre fulles tan elegant. Estarem encantats d'ajudar-te.

Customers Reviews
07/12/2016

Acabo de posar els vinils!

Molt guapos! L'arbre l'hauria d'haver agafat més gran i les fulles posar-les un pèl millor i algún nuvolet més (ja compraré més endavant). Però molt xulo!
Gràcies per tot.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil Arbre elegant fulles

Vinil Arbre elegant fulles

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

Related products
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

29,99 €