Vinil nen avions de paper


rat-122

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 69,00 €

Opcions i accessoris

Un dels vinils infantils originals de Vinilvip.

- Una decoració ideal per a lhabitació dels nens petits.

- Aquest conjunt de vinils infantils originals t'inclou el personatge del nen assegut en la seva branca d'arbre, la seva "caça avions" i els avions de paper volant que veus a la imatge.

- El pots triar en color que millor vagi al teu decoració, perquè la veritat és que queda genial a tots. Encara que si el teu és decorar de forma elegant, escull tons neutres, com els grisos, marrons o blanc o fins i tot blaus.

- Depenent de la mesura que escullis, amb aquest vinil infantil pots decorar una paret a partir de 2 metres. Amb aquest model i tots els adhesius d'avions tens més que suficient. I l'efecte és impressionant, t'ho asseguro.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de la teva vinil nen avions de paper.

Customers Reviews
23/04/2019

Bonito y diferente

Nos han enviado el vinilo rápido y bien. Todo normal

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nen avions de paper

Vinil nen avions de paper

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

72,00 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

72,00 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

35,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

38,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

42,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

42,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

75,00 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

69,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

59,00 €
3 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

59,00 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

57,00 €