Vinil infantil nena amb joguines


Rat-160

Un vinil decoratiu ideal per decorar habitacions infantils de les nenes petites. Et inclou personatge, ós de joguina, cases dibuixades, cotxets, 1 sol ... i la frase Game Time!

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 59,00 €

Opcions i accessoris

Crea un ambient divertit i perfecte per a la zona de jocs del teu nen

El vinil infantil "nena amb joguines" és perfecte per a col·locar-costat dels peluixos i joguines de la teva nena.

Et inclou: El personatge amb el seu pijama de ratlles sobre un munt de llibres i contes.

- L'ós de peluix, un sol, dos núvols, dues cases, dos cotxes i la frase "Game Time"

Aquest disseny està pensat perquè el pots situar sobre una còmoda, el sòcol, un fris la capçalera del llit del dormitori o per a aquesta paret que vols donar-li un aspecte de jocs i diversió.

I si tens dubtes sobre els colors o les mesures més adients per a tu, consulta'ns a 937269356 o info@vinilvip.es i estarem encantats d'ajudar-te.

Customers Reviews
24/05/2019

Niña

hemos recibido el vinilo y es mejor que en la web, ya esta puesto y nos encanta a todos
estamos encantados, muy recomendable

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil infantil nena amb joguines

Vinil infantil nena amb joguines

Un vinil decoratiu ideal per decorar habitacions infantils de les nenes petites. Et inclou personatge, ós de joguina, cases dibuixades, cotxets, 1 sol ... i la frase Game Time!

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

72,00 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

72,00 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

35,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

38,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

42,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

42,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

75,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

69,00 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

69,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

59,00 €
3 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

59,00 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

57,00 €