Vinil fulles grans blaves


Ram-015

Preciosa decoració adhesiva per paret d'unes enormes fulles d'una planta enfiladissa en colors blau i vermellós que quedaran d'escàndol a casa teva. Els efectes vegetals s'adapten a molts ambients i estils d'interiorisme i aquest és perfecte per modernitzar la teva llar.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 34,00 €

Opcions i accessoris

Vinil fulles grans blaus vermelles de enfiladissa

Bonic conjunt per decorar.

Fulles en vinil adhesiu d'una planta enfiladissa

Aquesta planta enfiladissa de fulla gran de Disseny Vinilvip és una 1 bonic dibuix capaç de transformar qualsevol ambient en una estada agradable i confortable.

Els colors d'aquesta planta combina unes fulletes i el seu tronc en un suau gris perla perfecte per destacar sobre una paret blanca. Altres d'un atractiu blau marí i rosa vermellós aportaran contrast i color a qualsevol decoració transfomándola en un espai original, diferent i confortable.

Idees per decorar

Pots situar aquest vinil de fulles grans al costat d'una cantonada de la paret simulant el naixement. O també sobre un moble gran com el sofà, el capçalera del llit o la taula de menjador.
També tens l'opció de combinar dues mides i orientacions diferents i col·locar aquests vinils en posicions oposades per emmarcar el llit o la saleta.

L'efecte t'encantarà sigui com sigui.

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
1 Ressenyes

Amb aquest bonic vinil branca arbre dissenyat en color pastís i tons neutres aconseguiràs decoració relaxant ideal per als nens.

34,00 €
0 Ressenyes

Vinil arbre infantil Happy amb parelleta d'ocells sobre la branca, caseta a la branca i diverses fulles i ocells més perquè adaptis aquesta decoració al teu estil i al teu paret i creus un ambient bonic i amb un punt original i divertit.

29,90 €
1 Ressenyes

Preciós vinil messurador amb un arbre infantil, lletrero amb el nom, casa a la branca i ocells volant...té un munt de detalls decoratius! Al teu fill li encantarà veure el seu nom dins del lletrero.

39,00 €
0 Ressenyes

Mira què xulo aquest simpàtic vinil infantil arbre amb mussols de suaus tons pastís verd, mostassa. gris amb un mussol pare i la seva petita cria li donarà un aspecte espectacular a la paret dels petits. Tens un munt de fulles per donar efecte de vent i moviment.

43,00 €
0 Ressenyes

Un senzill i original vinil d'un arbre en dos colors que inclou a més el nom de la teva filla. Uns adhesius perfectes per decorar la paret del bressol i el llit de dormitori amb moltes fulles per complementar en uns colors suaus i femenins.. Aquesta decoració et permet situar cada adhesiu com...

44,00 €
1 Ressenyes

Els vinils infantils originals de disseny de Vinilvip, Fulles i Pijama. Són perfectes per donar un toc divertit a la teva habitació infantil. Ideal per a col·locar sobre el llit o el capçal.

19,99 €
1 Ressenyes

El vinil nena Fulles al vent per decorar en tons pastís de rosa la teva habitació infantil i aconseguir la calidesa que estàs buscant. Ideal per fris i el bressol. Pack de 29 adhesius.

35,00 €
0 Ressenyes

Vinils infantils originals Fada Fulla per a crear decoracions fora del comú. No te la perdis si busques adornar la paret de la teva nena de manera especial. Inclou 39 adhesius de flors, papallones i fulles.

26,00 €
1 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
1 Ressenyes

Crea un fons marí per als nens amb l'original vinil de peixos nedant entre les algues.

21,00 €