Vinil Branca arbre

aqu-035

Amb aquest bonic vinil branca arbre dissenyat en color pastís i tons neutres aconseguiràs decoració relaxant ideal per als nens.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 67,00 €

Productes relacionats

Si el que estàs buscant és una decoració infantil relaxada per donar calidesa a un ambient ...

- T'hem dissenyat uns bonics vinils nadons color pastís d'una branca d'arbre en tons neutres, verds i beige, perquè aconsegueixis tota l'harmonia a la teva paret.

- Aquesta gamma de color pastís com els torrats, pedres, grisos, verds són genials per combinar amb tot tipus de detalls i mobles que puguis tenir ja en el teu dormitori infantil.

- La decoració paret infantil contrasta perfectament sobre parets pintades amb fons clars. Fins i tot ho pots col·locar sobre beix o grisos o tons pedra que et destacarà sense problemes.

- Tan sols necessites una cantonada o un moble per a col·locar el principal adhesiu de la branca i després distribueixes totes les enganxines de les les fulles al teu gust i on més prefereixis. Tan sols les retalles i pots personalitzar el teu vinil branca arbre al teu gust. Això és el més xulo!

- El resultat és espectacular. Una decoració elegant, sense estridències i que transmet tota la calma que busques per al teu fill. És genial, ja veuràs quan ho tinguis col·locat!

I si tens alguna consulta, sobre el vinil nadons branca arbre, per favor, no dubtis en contactar amb nosaltres a info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56.

Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga.

12/06/2017

Todo muy bien

Tan sólo felicitaros por el trabajo y el servicio. No os conocía pero tenéis un 10. Gracias por la atención.

    Escriviu la vostra opinió !

    Escriviu una valoració

    Vinil Branca arbre

    Vinil Branca arbre

    Amb aquest bonic vinil branca arbre dissenyat en color pastís i tons neutres aconseguiràs decoració relaxant ideal per als nens.