Vinil nena Fulles al vent

aqu-021p

El vinil nena Fulles al vent per decorar en tons pastís de rosa la teva habitació infantil i aconseguir la calidesa que estàs buscant. Ideal per fris i el bressol. Pack de 29 adhesius.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 54,00 €

Productes relacionats

Esperes una nena i busques una decoració infantil en rosa?

- Si esperes un nadó i et ve de gust decorar la paret  la teva habitació infantil de forma càlida,  el vinil nadó tons pastís de nena Fulles al vent és per a tu.

-Està dissenyat en tons pastís de torrats i pedres perquè aconsegueixis la calidesa que estàs buscant, però sense perdre la frescor i la feminitat que ens donen els malves i els rosats.

- Ho pots col·locar en parets pintades en beix, pedres, roses, grisos i et destacaran tots els adhesius creant-aquest delicat i just contrast que busques.

- L'original disseny de vinil t' inclou 28 fulles de tardor de diferents models i mesures en roses i marrons clars perquè puguis adornar tota la paret del llit o bressol. I és perfecte per col·locar-lo sobre un bonic fris de fusta, si és el teu cas.

- La il·lustració del vinil està realitzada en estil aquarel·la i un cop a la teva paret semblarà com si ho haguessis pintat. El resultat és preciós i natural, t'ho asseguro!

- Aquest disseny de vinil infantil t' adornarà de manera especial tant una habitació de nadó com una habitació infantil. És perfecte de 0 a 5 anys, tant per a decorar el bressol en habitacions de nadó com per les habitacions infantils de les nenes de 3, 4 o fins a 5 anys.

L'efecte és impressionant! Ja em diràs quan ho vegis col·locat!

Una idea original de la botiga en línia Vinilvip.

Consulta'ns a la botiga de Sabadell en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mides o colors de la teva decoració de la paret dels vinils nadons color pastís nena Fulles al vent. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració

Vinil nena Fulles al vent

Vinil nena Fulles al vent

El vinil nena Fulles al vent per decorar en tons pastís de rosa la teva habitació infantil i aconseguir la calidesa que estàs buscant. Ideal per fris i el bressol. Pack de 29 adhesius.