Adhesiu decoratiu positiu sabates


Hom-066

Decoració adhesiva per paret amb la frase positiva  "Puja a les teves sabates i trepitja fort la vida! (Amb dos ... talons) Una frase femenina en vinil especial per motivar-te la dona. I en català

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 38,00 €

Opcions i accessoris

Adhesiu positiu Puja a les teves sabates per dormitori


Per a aquests dies que necessites uns talons en la teva vida ...

T'hem dissenyat l'adhesiu positiu amb la frase "Puja a les teves talons i trepitja fort la vida (amb dos talons) en català.

La frase del vinil està creada, ideada i dissenyada per la part més femenina de l'equip de Vinilvip. (D'aquí la seva signatura)

Inclou

L'original frase en vinil Puja a les teves sabates i trepitja fort la vida, "amb dos talons" amb il·lustracions boniques per donar un aspecte xulo al teu paret.

Idees decoratives

Està pensat per decorar mobles, el vestidor, una paret del dormitori .. Tria un bon lloc que vulguis que sigui més bonic i original i que ho vegis cada dia. T'asseguro que és una frase motivadora i positiva que t'encantarà.

I si tens algun dubte sobre les mesures o colors més adequades per a tu, contacta amb nosaltres t'ajudarem amb els detalls dels teus vinils decoratius de frases.

Customers Reviews
06/09/2018

Genial

Lo he colocado en un vestidor. Y queda impresionante. Justo lo quería. Gracias un gran trabajo y servicio.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Adhesiu decoratiu positiu sabates

Adhesiu decoratiu positiu sabates

Decoració adhesiva per paret amb la frase positiva  "Puja a les teves sabates i trepitja fort la vida! (Amb dos ... talons) Una frase femenina en vinil especial per motivar-te la dona. I en català

Related products
1 Ressenyes

Un divertit vinil decoratiu frases originals "Que me quiten lo bailao" per a decorar la teva paret de forma simpàtica.

17,50 €
1 Ressenyes

Busques una decoració en català per a la paret? Et portem un de les frases típiques a Catalunya transformada en vinil decoratiu frases en català Vi vell. Ideal per a la cuina.

19,90 €
1 Ressenyes

Necessites un petit toc a la teva decoració de la paret ...? Amb el vinil decoratiu frases en català Oli vell aconseguiràs un nou aire de forma ràpida i senzilla.

19,90 €
0 Ressenyes

Busques decorar aquesta paret en català de manera que et doni bon rotllo? Una manera senzilla de fer-ho és amb un vinil decoratiu frases en català Després de la tempesta. Simple i relaxant.

25,00 €
1 Ressenyes

Si el que t'inspira la teva llar és calma i relaxació i és el que busques per decorar les parets són missatges originals, positius i relaxants, el vinil decoratiu frases Després de la tempesta són perfectes per a tu.

25,00 €
1 Ressenyes

Busques una decoració per a la cuina de missatges divertits? L'original vinil decoratiu frases en català Qui menja sopes pot ser el teu aliat si el que busques és sorprendre.

25,90 €
1 Ressenyes

Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.

22,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb missatges positius està de moda. Recorda't l'important que és mantenir-te content i somriure amb el vinil decoratiu frases i missatge per somriure.

25,99 €
1 Ressenyes

Motiva't cada dia amb el vinil decoratiu frases amb missatge per somriure cada dia, una col·lecció de vinils originals de missatges positius per decorar amb tot el bon rotllo. I també en català.

25,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb vinils frases decoratius Hi ha més dies que llonganisses li donarà el detall que busques al teu paret. Col.lecció d' adhesius decoratius en català.

19,99 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu català de frases populars per decorar la teva paret a la teva manera més original.

25,00 €
3 Ressenyes

Vols comprar un vinil decoratiu de frases originals per decorar la cuina?- El vinil decoratiu "Hoy me comeré la vida a mordisquitos" és perfecte per carregar-te les piles a tota hora. Una frase creada i ideada per l'equip de Vinilvip. El disseny decoratiu original.

22,00 €