Vinil frase avui em pujo als talons


Hom-180

Vinil decoratiu amb la frase Avui em pujo als meus talons i pis forta la vida "amb dos talons" i un gran sabata de taló alt. Una decoració tan femenina com a caràcter. Ideal per motivar-te a l'iniciar el dia

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 20,00 €

Opcions i accessoris

Vinil decoració Avui em pujo als talons


Una decoració atractiva per a la paret i els mobles

Vinil amb frase positiva inclou


-El text amb aquest tipus de lletra tan xula (Frase creada i dissenyada per l'equip de Vinilvip)

- La il·lustració d'una sandàlia de taló alt.

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Decoració adhesiva per paret amb la frase positiva  "Puja a les teves sabates i trepitja fort la vida! (Amb dos ... talons) Una frase femenina en vinil especial per motivar-te la dona. I en català

38,00 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu positiu sobre la vida amb el text i missatge "La vida és més xula amb un somriure". (I sempre és així, sens dubte)

39,00 €
1 Ressenyes

Què passa si unim un vinil decoratiu de ciutats, un vinil de profunditat amb un delos ponts més famosos de París? Descobreix el resultat en un dels adhesius decoratius més elegants que hagis vist. 

72,00 €
1 Ressenyes

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

21,00 €
0 Ressenyes

Si t'encanta Barcelona i la vols tenir a la teva paret important ... L'original vinil skyline Barcelona et decorarà amb tot detall.

59,00 €
5 Ressenyes

Un dels vinils decoratius de frases originals de Vinilvip. Amb el vinil Bébete la vida de un sorbo decoraràs la teva paret amb un missatge positiu i fora del comú.

34,00 €
2 Ressenyes

Renova la teva paret amb el decoratiu i original vinil cuina plats i tasses de Vinilvip. I surtl de la rutina!

24,00 €
1 Ressenyes

Un dels vinils cuina originals amb frases en català. Res millor que una frase positiva per motivar-te cada dia, d'aquestes que et donen el bon rotllo cada dia.

29,90 €
1 Ressenyes

Descubre el nuevo diseño de vinilos decorativos con frases positivas y originales para el hogar. Nuevos diseños en vinilo para cargar y renovar las pilas.

25,00 €
1 Ressenyes

El vinil decoratiu frases originals ... "y después que otro lave los platos" per a complementar el "vinil Hoy me comeré la vida después a mordisquitos" de la mateixa col·lecció.

24,00 €
3 Ressenyes

Vols comprar un vinil decoratiu de frases originals per decorar la cuina?- El vinil decoratiu "Hoy me comeré la vida a mordisquitos" és perfecte per carregar-te les piles a tota hora. Una frase creada i ideada per l'equip de Vinilvip. El disseny decoratiu original.

22,00 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu català de frases populars per decorar la teva paret a la teva manera més original.

25,00 €