Vinils frases No vols caldo

ara-028

Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 29,60 € 37,00 €

Si la decoració fora del comú és ho teui vols comprar uns vinils decoratius frases per la paret...

Adorna la teva paret amb adhesius decoratius de frases originals i missatges que et transmetin un significat particular. Tots tenim una!

- El vinil català No vols caldo és una decoració molt fàcil de trobar-li un bon lloc a la teva cuina, al teu saló menjador o fins i tot a sobre del teu moble bar.

- El pots col·locar en una paret pintada, en una porta de vidre, als teus electrodomèstics o fins i tot en els teus rajoles. I t'ho enviem tal qual veus la imatge. Llest i a punt per muntar!

- Decorar la paret amb frases i missatges decoratius li aporta personalitat a casa teva i aquest punt diferent que ens agrada tenir al nostre voltant. Envoltar-te de imatges i detalls que et transmeten bon rotllo o un record positiu ens ajuda a tots a sentir-nos més còmodes i positius.

- I si t'agrada la idea o la frase, però necessites una altra mesura o un altra modeficaciço, ens ho fas saber perquè et adaptem i personalitzem les nostres creacions. Te'ls podem adaptar perquè tots els productes decoratius de les col·leccions són dissenys propis i exclusius de Vinilvip.

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga dels teus adhesius decoratius frases No vols brou.

Escriviu una valoració

Vinils frases No vols caldo

Vinils frases No vols caldo

Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.