Fotomural paisatge mari posta de sol


Mur-015A

Relaxa't amb un bonic foto mural decoratiu amb un paisatge marí durant la posta de sol dibuixat amb estil aquarel·la i colors clars i suaus que aportaran frescor a l'habitació o la paret de la llar que més agradi. Per decorar donant efecte de profunditat i un efecte preciós.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Opcions i accessoris

Fotomural paisatge marí amb posta de sol per donar profunditat a la paret

Decoració per aconseguir més profunditat ideal per parets

Fotomural de paisatge amb posta de sol al mar

La il·lustració té un efecte de paper pintat en aquarel·les i colors pastís que donen calma i sensació tranquil·litzadora mirant l'horitzó de la mar. En aquesta idea està inspirada aquesta il·lustració d'Vinilvip. Un dibuix de la natura amb molts matisos en blau, turquesa, gris, beix i color sorra que t'encantarà veure-ho decorant casa teva.

Queda genial en dormitoris, habitacions infantils, zones estretes com passadís curt o en despatxos i empreses.

Personalitzat, rentable i adaptable a diferents mesures.

Depenent de la mida que triïs rebràs el teu mural vinílic tallat a peces d'un ample que pot variar entre 120 a 140 cm.

És un producte realitzat amb alta qualitat d'impressió i amb un acabat especial anti taques que pots netejar si cal.

En el cas que necessitis una mida especial el podem fabricar personalitzat a la mida que t'agradi.

Com sempre tria el model de foto murals Vinilvip que millor et vagi, però si necessites ajuda, consulta a la botiga online i encantats t'ajudarem.

Escriviu una valoració

Related products
0 Ressenyes

Preciós fotomural amb posta de sol dissenyat amb la tècnica d'aquarel·la en colors suaus de mint, verd, beix i tons terra per crear un espectacular paisatge relaxant i fresc per a dormitoris i zones acollidores de casa.

35,00 €
0 Ressenyes

Delicada il·lustració abstracta per decorar les parets i aconseguir un preciós ambient simulant unes papallones volant en un entorn amb centelleigs lluminosos Un dibuix transformat a mural de paret perfecte una habitació elegant i original.

35,00 €
0 Ressenyes

Preciosa il·lustració abstracta per decorar una paret completa amb un fabulós mural decoratiu amb un paisatge de el vol d'unes papallones sota les espurnes de el sol i la llum. Uns murals amb foto dibuixats a mà que t'encantarà.

35,00 €
0 Ressenyes

Uns preciosos fotomurals amb una tendra escena de la mare cérvol amb la seva cria de cervatell al bosc salvatge mentre voletegen unes papallones al costat d'ells. És una imatge en vinil perfecta per a la paret d'habitacions infantils o amb un estil tendre i romàntic. Dissenyat en grisos amb tocs...

35,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil decoratiu adhesiu d'estil mural i efecte paper pintat d'una noia que bufa una dent de lleó demanant un desig. Una original decoració de paret per a dormitoris plena de bellesa i optimisme.

36,00 €