Mural de paret abstracte papallones volant


Mur-020A

Preciosa il·lustració abstracta per decorar una paret completa amb un fabulós mural decoratiu amb un paisatge de el vol d'unes papallones sota les espurnes de el sol i la llum. Uns murals amb foto dibuixats a mà que t'encantarà.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Opcions i accessoris

Mural de paret abstracte papallones volant rosa

Una il·lustració exclusiva dissenyada per Vinilvip

Mural abstracte de papallones adaptable a la teva mida

Un art de paret per decorar amb una imatge abstracta però amb tot l'encant. T'ho proposem en diferents mesures que pots adaptar al teu gust sigui per a la sala d'estar, un dormitori, el rebedor o fins i tot per la paret de sofà. Sigui com sigui queda de meravella en totes.

Fotomurals de temàtica romàntica i relax

Està dissenyat en tons suaus rosats, grisos, malves i un bonic terra. Aquesta gamma cromàtica escollida et combinarà amb molts ambients que pots tenir ja a casa teva.

Personalitzat, rentable i adaptable a diferents mesures.

Depenent de la mida que triïs rebràs el teu mural vinílic tallat en peces d'un ample que pot variar entre 120 a 140 cm.

És un producte realitzat amb alta qualitat d'impressió i amb un acabat especial antitaques que pots netejar si cal.

En el cas que necessitis una mesura especial podem fabricár personalitzat a la mida que t'agradi.

Si necessites ajuda amb els fotomurals Vinilvip, contacta amb nosaltres i t'ajudarem encantats a seleccionar el millor mida per casa teva.

Escriviu una valoració

Related products
0 Ressenyes

Preciós fotomural amb posta de sol dissenyat amb la tècnica d'aquarel·la en colors suaus de mint, verd, beix i tons terra per crear un espectacular paisatge relaxant i fresc per a dormitoris i zones acollidores de casa.

35,00 €
0 Ressenyes

Relaxa't amb un bonic foto mural decoratiu amb un paisatge marí durant la posta de sol dibuixat amb estil aquarel·la i colors clars i suaus que aportaran frescor a l'habitació o la paret de la llar que més agradi. Per decorar donant efecte de profunditat i un efecte preciós.

35,00 €
0 Ressenyes

Delicada il·lustració abstracta per decorar les parets i aconseguir un preciós ambient simulant unes papallones volant en un entorn amb centelleigs lluminosos Un dibuix transformat a mural de paret perfecte una habitació elegant i original.

35,00 €
0 Ressenyes

Uns preciosos fotomurals amb una tendra escena de la mare cérvol amb la seva cria de cervatell al bosc salvatge mentre voletegen unes papallones al costat d'ells. És una imatge en vinil perfecta per a la paret d'habitacions infantils o amb un estil tendre i romàntic. Dissenyat en grisos amb tocs...

35,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil decoratiu adhesiu d'estil mural i efecte paper pintat d'una noia que bufa una dent de lleó demanant un desig. Una original decoració de paret per a dormitoris plena de bellesa i optimisme.

36,00 €