Mural paret abstracte papallones centelleigs


Mur-020

Delicada il·lustració abstracta per decorar les parets i aconseguir un preciós ambient simulant unes papallones volant en un entorn amb centelleigs lluminosos Un dibuix transformat a mural de paret perfecte una habitació elegant i original.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Opcions i accessoris

Mural paret abstracte amb papallones color blau

Il·lustració original de Vinilvip

Mural abstracte amb papallones per dormitoris

Et proposem decorar amb aquest fantàstic fotomural personalitzat de dibuixos abstractes per donar sensació de moviment de les papallones i uns raigs de llum de el sol.

Aquesta decoració és perfecta per combinar amb colors clars, verds, blaus, beix, terra i colors neutres. T aportarà lluminositat i una bona sensació relaxant.

Personalitzat, rentable i adaptable a diferents mesures.

Depenent de la mida que triïs rebràs el teu mural vinílic tallat en peces d'un ample que pot variar entre 120 a 140 cm.

És un producte realitzat amb alta qualitat d'impressió i amb un acabat especial anti taques que pots netejar si cal.

En el cas que necessitis una mesura especial el podem fabricar personalitzat a la mida que t'agradi.

Escriviu una valoració

Related products
0 Ressenyes

Preciós fotomural amb posta de sol dissenyat amb la tècnica d'aquarel·la en colors suaus de mint, verd, beix i tons terra per crear un espectacular paisatge relaxant i fresc per a dormitoris i zones acollidores de casa.

35,00 €
0 Ressenyes

Relaxa't amb un bonic foto mural decoratiu amb un paisatge marí durant la posta de sol dibuixat amb estil aquarel·la i colors clars i suaus que aportaran frescor a l'habitació o la paret de la llar que més agradi. Per decorar donant efecte de profunditat i un efecte preciós.

35,00 €
0 Ressenyes

Preciosa il·lustració abstracta per decorar una paret completa amb un fabulós mural decoratiu amb un paisatge de el vol d'unes papallones sota les espurnes de el sol i la llum. Uns murals amb foto dibuixats a mà que t'encantarà.

35,00 €
0 Ressenyes

Uns preciosos fotomurals amb una tendra escena de la mare cérvol amb la seva cria de cervatell al bosc salvatge mentre voletegen unes papallones al costat d'ells. És una imatge en vinil perfecta per a la paret d'habitacions infantils o amb un estil tendre i romàntic. Dissenyat en grisos amb tocs...

35,00 €
0 Ressenyes

Preciós vinil decoratiu adhesiu d'estil mural i efecte paper pintat d'una noia que bufa una dent de lleó demanant un desig. Una original decoració de paret per a dormitoris plena de bellesa i optimisme.

36,00 €