Vinil nom amb papallones


Per-135

Omple la paret de papallones l'habitació dels menuts i personalitza la paret amb el vinil amb nom d'Vinilvip.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 19,99 €

Opcions i accessoris

Decorar amb vinils personalitzats encanta als més petits

I si a més ho fas amb el seu nom i un munt de papallones, segur que encertes.

T'ncloim el nom unit a una bonica papalloneta i 6 adhesius més de diferents mides per donar efecte que volant..

Les mides que t'hem dissenyat estan pensats per a col·locar sobre el bressol del nadó o com a decoració infantil per a la capçalera del dormitori.

Entra a la pestanya de personalització i escriu el nom que prefereixis per als teus vinils. El rebràs a la teva adreça a punt per muntar i decorar la paret de forma única amb la col·lecció per a nadó de vinils personalitzats amb el nom.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
31/05/2019

Mariposa

Muy buen servicio, a Mercedes le encantan las mariposas, el vinilo es de calidad y no hemos tenido ningún problema para pegarlo.


Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nom amb papallones

Vinil nom amb papallones

Omple la paret de papallones l'habitació dels menuts i personalitza la paret amb el vinil amb nom d'Vinilvip.

Related products
1 Ressenyes

Uns originals vinils personalitzats per a nenes de cases per a decorar la paret infantil amb una família d'edificis. Només a la botiga Vinilvip.

56,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat amb nom per a nenes de cases perquè puguis decorar les parets amb una simpàtica il·lustració d'un skyline d'edificis i cases.

53,00 €
1 Ressenyes

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

53,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els robots, decora les seves parets de la forma més original amb aquest simpàtic vinil nadó personalitzat de robots.

62,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat per a nens futurista d'una graciosa família de estraterrestres. Mira les fotos i veuràs com llueix.

72,00 €
1 Ressenyes

El vinil nadó nena "nom cases i cor" és un bonic i senzill detall per decorar amb cases les habitacions de les nenes. I personalitzables amb el nom!

19,99 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una bonica i senzilla decoració infantil amb el vinil nadó personalitzat amb nom i estels que t'hem preparat.

19,99 €
1 Ressenyes

Un senzill vinil nadó personalitzat amb nom i unes boniques cases per decorar de la paret infantil. Busca-un bon lloc i segur que t'encanta el resultat.

46,00 €
5 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

29,99 €
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

29,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la teva habitació infantil amb els vinisl nadons amb nom per la teva nena i dóna-li el toc especial que estàs buscant. Una decoració femenina tan dolça i graciosa que arrencarà més d'un somriure. Només a la tenda de Vinilvip.

25,99 €
2 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

49,99 €