Vinil nen skyline


hous-024

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 53,00 €

Opcions i accessoris

El simpàtic adhesiu per a nens sorprèn a qui ho veu.

-És un vinil nadons personalitzable per nen d'un skyline amb una graciosa família d'edificis, amb xumet inclòs.

-Un adhesiu especialment dissenyat per col·locar a la paret sobre el bressol o la capçalera del llit i el resultat et sorprendrà, segur.

-Per aconseguir un dels vinils personalitzats tan sols has d'indicar en la pestanya de "Personalització de producte" el nom o les 3/4 paraules (màxim) que prefereixis i el rebràs tot junt amb la teva comanda.

-Et substituïm, la frase d'exemple, "Bon dia, món" pel que ens diguis. -Rellena La pestanya de personalització de producte i rebràs la teva adhesiu amb la il·lustració i el text que ens enviïs al costat de la teva compra. 'A punt per muntar.!

-Consúltan's a info@vinilvip.es o trucant a la botiga Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors del teu vinil nen Skyline, els originals adhesius personalitzats. Estarem encantats d'ajudar-te.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
10/06/2020

Molt original

fa molta patxoca una vegada està enganxat a la paret. Molt millor del que esperava, la veritat

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nen skyline

Vinil nen skyline

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

Related products
1 Ressenyes

Uns originals vinils personalitzats per a nenes de cases per a decorar la paret infantil amb una família d'edificis. Només a la botiga Vinilvip.

56,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat amb nom per a nenes de cases perquè puguis decorar les parets amb una simpàtica il·lustració d'un skyline d'edificis i cases.

53,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els robots, decora les seves parets de la forma més original amb aquest simpàtic vinil nadó personalitzat de robots.

62,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat per a nens futurista d'una graciosa família de estraterrestres. Mira les fotos i veuràs com llueix.

72,00 €
1 Ressenyes

El vinil nadó nena "nom cases i cor" és un bonic i senzill detall per decorar amb cases les habitacions de les nenes. I personalitzables amb el nom!

19,99 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una bonica i senzilla decoració infantil amb el vinil nadó personalitzat amb nom i estels que t'hem preparat.

19,99 €
1 Ressenyes

Un senzill vinil nadó personalitzat amb nom i unes boniques cases per decorar de la paret infantil. Busca-un bon lloc i segur que t'encanta el resultat.

46,00 €
5 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

29,99 €
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

29,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la teva habitació infantil amb els vinisl nadons amb nom per la teva nena i dóna-li el toc especial que estàs buscant. Una decoració femenina tan dolça i graciosa que arrencarà més d'un somriure. Només a la tenda de Vinilvip.

25,99 €
2 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

49,99 €