Mesurador infantil mussol


Med-175

Una de les millors idees per decorar la porta, l'armari o aquest raconet de paret és fer-ho amb un dels graciosos vinils mesuradors infantils amb animals de colors. És perfecte a partir dels 2 i 3 anys d'edat. El pots enganxar tot a la mateixa zona de la cambra o distribuir per separat, el mussol i el metro per separat. Mesurador de 60 a 150 cm

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 25,00 €

Opcions i accessoris

Mesurador infantil mussol en blau i gris

Disponible en diferents adhesius per decorar al teu gust

Vinil mesurador amb un mussol blau inclou:

- El petit animal dibuixat en colors grisos i blaus recolzat sobre una bonica branca amb fulles i flors.

- Una cinta mètrica per mesurar l'altura de 60 a 150 centímetres.

- 19 adhesius de fulles i flors que pots distribuir com et vingui de gust per les parets i mobles de l'habitació.

idees decoratives

Aquest vinil mesurador queda genial en diferents tons de pintura com el blanc, el gris perla, el pedra i torrat, el blau clar o fins i tot un salmó.

Tal com està dissenyat el pots col·locar i enganxar en diferents superfícies llises i planes.

Totes les enganxines són independents pel que podràs distribuir-ho tot en una mateixa paret o en un parell (depenent del teu gust i mesures)

Sobre l'enviament

Tots els vinils mesuradors infantils els fabriquem de forma personalitzada i enviem en un termini màxim de 5 dies laborables.

Si necessites ajuda amb algun dels detalls, contacta amb la botiga i t'ajudarem encantats.

Escriviu una valoració

Related products
3 Ressenyes

Decora les teves parets i mesura al teu fill amb uns senzills vinils mesuradors amb estrelles. Disponible en un munt de colors. Visita'l.

28,00 €
2 Ressenyes

Mesura al teu nen o nena amb aquest senzill vinil mesurador infantil amb el nom i passa una bona estona veient el gran que s'està fent.

28,00 €
1 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb estrelles per decorar i mesurar als nens. Una decoració infantil per a la paret senzilla i elegant per a la teva habitació infantil.

63,00 €
1 Ressenyes

Mesura al teu fill amb aquest bonic vinil mesurador nadó que inclou el nom i gaudiràs d'una encantadora decoració a més de veure créixer els nens.

34,00 €
1 Ressenyes

El mesurador més femení que puguis trobar per la teva nena. De 50 a 120 cm.

66,00 €
0 Ressenyes

Comença a mesurar l'alçada al teu nen amb aquests vinils mesuradors personalitzats. El vinil nen mesurador inclou un nom, 9 estrelles i un simpàtic personatge que assenyalarà l'altura del teu nen.

67,00 €
1 Ressenyes

Medeix a la teva nena sempre que vulguis i decora la paret amb un vinil messurador amb nom i papallones. Os encantarà a tots! Més de 20 colors a triar.

32,00 €
1 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb un simpàtic rètol amb el nom. ¡Personalitzable! I omple l'habitació infantil tot d'estrelletes per als petits.

43,00 €
0 Ressenyes

Aprofita per mesurar al teu petit amb aquests adhesius mesuradors amb núvols. És perfecte per a decoracions mixtes de nens i nenes. I ho pots triar amb 1 nom o 2 noms en dos núvols. T'encantarà!

32,00 €
1 Ressenyes

Trucant a la terra! El vinil coet mesurador ja està en òrbita a la teva habitació. Mesura l'altura que assoleix el teu fill sempre que et vingui de gust.

31,00 €
0 Ressenyes

Coneixes al Senyor Metro? T'ajudarà a mesurar al teu petit de forma molt divertida i passaràs una estona genial en família. Idea original de Vinilvip.

39,99 €