Sobre nosaltres

Dissenyem vinils de paret amb noves idees

Des de l'estudi gràfic dissenyem col.leccions de vinil per a tu que ets exigent i busques un ambient i entorn simple i elegant, però sense perdre l'originalitat de la decoració.

Estàs fart d'invertir el seu temps en els detalls?

Després VINILVIP és per a tu

Dissenyem i veneme per moments especials

A Vinilvip cada dia dissenyem col·leccions originals de vinil decoratiu perquè tinguis per triar. Si aquella paret és important per a tu t'ajudem a que sigui més xula encara

Vinils personalitzables en colors, mides i text.
Vinils que es poden combinar entre diversos models de la sèrie.
Vinils originals, dissenys propis i exclusius.
Per què escollir-nos...

Perquè Dissenyem i fabriquem només amb primeres marques.
Perquè només aquí pots comprar els nostres dissenys adhesius.
Perquè escoltem i il.lustrem el que t'agrada.


Sobre mi

Hola, sóc la Montse, Directora de disseny gràfic de l'agència de Vinilvip amb gran passió per la decoració.

M'agraden els espais equilibrades amb personalitat i que es diferencien en que et fan sentir bé. Fugeixo de l'estridències i de sobrecarregar parets. Per mi, menys és més. Només has de saber com i a on col·locar els elements.

Treballar amb persones interessades en la rehabilitació de les superfícies a través del vinil. Preocupades perquè el resultat sigui només el que volen... original i simple, elegant i bonic i  suficientment personal per veure-ho cada dia a casa.

Opinions

«És fantàstic! Heu encertat plenament amb els colors, mida i tipus de lletra. Moltes gràcies. Ara gestionaré la compra..."
Carmen

"Hola, Montse!" Tinc el vinil a casa! Per fi! És bonic... Quan hagi acabat l'habitació podré enviar fotos. Gràcies per tot".
Cristina