Vinil decoratiu Orenetes


an-018

Decorar la paret amb el vinil decoratiu orenetes és una tendència actual i està de moda. En Vinilvip t'hem dissenyat uns adhesius elegants i realistes per crear un efecte relaxant i dinàmic fora del comú.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 21,00 €

Busques comprar una decoració per paret elegant però relaxada alhora ...

- Perquè ho aconsegueixis, t'hem dissenyat uns vinils orenetes per paret que simulen l'autèntic vol d'aquests ocells. El conjunt t' inclou 5 adhesius diferents i independents perquè els puguis situar al teu gust depenent del teu espai.

- Pel seu estil de dibuix t'aportarà l'elegància a la teva estada i aquest aire relaxant que t'agrada a casa teva. A més d'una sensació de moviment i dinamisme que va genial per crear ambients amb personalitat.

- Depenent d'on i de com col·loquis cada vinil oreneta aconseguiràs diferents efectes estètics. És una decoració molt versàtil i pràctica perquè et permet jugar amb les dimensions i amb infinites formes a l'hora de col·locar-lo. Crea la sensació vol que més t'agradi i aconseguiràs la teva decoració més personal.

On col·locar el conjunt de vinil orenetes?

- Queda genial per decorar la capçalera del llit per donar un aspecte romàntic i relaxant a dormitori, com per adornar la paret del saló, del sofà o zones de pas ...

- I també en decoracions infantils modernes que busquen un toc diferent i original. Pots col·locar aquest conjunt de vinil orenetes sobre el bressol i l'efecte t'encantarà, t'ho asseguro.

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors del teu vinil orenetes. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració
Vinil decoratiu Orenetes

Vinil decoratiu Orenetes

Decorar la paret amb el vinil decoratiu orenetes és una tendència actual i està de moda. En Vinilvip t'hem dissenyat uns adhesius elegants i realistes per crear un efecte relaxant i dinàmic fora del comú.

Related products
0 Ressenyes

T'apassiona la ciutat de New York? T'hem preparat un vinil decoratiu Skyline New York amb el pont de Brooklyn dissenyat per decorar la teva paret en un estil industrial i actual.

38,00 €
0 Ressenyes

Et torna boig la ciutat dels gratacels? Amb el vinil decoratius Skyline de Nova York et podràs decorar el teu espai preferit al teu gust.

38,00 €
0 Ressenyes

Si t'encanta Barcelona i la vols tenir a la teva paret important ... L'original vinil skyline Barcelona et decorarà amb tot detall.

59,00 €
0 Ressenyes

Si busques un elegant i decoratiu vinil ciutats per a decorar la teva paret amb estil? Si New York i el pont de Brooklin t'apassionen, aquest vinil New York skyline de la ciutat t'encantarà. Dissenys decoratius ciutats de Vinilvip.

46,00 €
1 Ressenyes

Si Londres és la teva ciutat preferida i et ve de gust decorar amb un elegant vinil decoratiu de ciutats i que a més t'aporti una gran profunditat a la teva paret. Aquest és el teu vinil decoratiu per la paret de la llar, sense dubte.

74,00 €
1 Ressenyes

Què passa si unim un vinil decoratiu de ciutats, un vinil de profunditat amb un delos ponts més famosos de París? Descobreix el resultat en un dels adhesius decoratius més elegants que hagis vist. 

72,00 €
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu original urbà amb bicicleta de passeig amb el qual aconseguiràs a més una enorme sensació de profunditat a la teva paret.

75,00 €
0 Ressenyes

El "vinil decoratiu dona asseguda" de la secció de vinils decoratius de siluetes elegants per a la llar de Vinilvip és perfecte per decorar diferents espais amb aquest toc femení que estàs buscant.

52,00 €
0 Ressenyes

Un vinil decoratiu home silueta perfecte per ajudar-te a crear aquesta atmosfera masculina i amb caràcter que busques. Uns vinils decoratius elegants, simples i interessants.

36,00 €
0 Ressenyes

Si gaudeixes amb la decoració i busques un ambient femení per a la llar, el vinil decoratiu original dona caminant t'encantarà.

35,00 €
1 Ressenyes

Un elegant vinil decoratiu original de la silueta d'una dona asseguda prenent cafè. És ideal per col·locar-lo en zones de cuina, saló o negocis d'hostaleria. Dóna-li el toc més personal a les teves parets.

35,00 €
0 Ressenyes

L'original vinil decoratiu dona cafè per donar el toc chic a la teva llar. I és combinable amb els vinils siluetes de la seva sèrie.

35,00 €