Vinilos Bicicleta

dec-060

Un vinil decoratiu original urbà amb bicicleta de passeig amb el qual aconseguiràs a més una enorme sensació de profunditat a la teva paret.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 75,00 €

Si busques nous dissenys de vinils decoratius originals per a  la llar amb què decorar de forma elegant i aconseguir donar profunditat a la teva paret ...

- L'adhesiu decoratiu per la paret que estàs veient pertany a un carreró de la ciutat holandesa de Gouda. Una il·lustració d'edificis urbans i una típica bicicleta de passeig, amb la cistella inclosa, d'aquest país.

- Amb aquest vinil decoratiu urbà aconseguiràs més aportar profunditat a la teva paret i crear una sensació d'espai i d'amplitud en la teva estada.

- Adorna amb aquest vinil urbà la paret del teu saló, el teu rebedor de casa o la teva paret preferida i aconseguiràs un gran impacte visual i una bonica i autèntica imatge dels pobles d'Holanda. Segur que no et deixes a ningú indiferent.

"Una col·lecció de vinils decoratius per la llar de les ciutats i llocs que més ens han agradat per transformar en adhesiu per a les parets. Amb ella esperem ajudar-te a crear l'ambient elegant que t'agrada per casa teva. Espais amb personalitat i amb estil que et facin sentir bé i que et transmetin bones sensacions per viure'ls cada dia. "

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors del teu vinil decoratiu urbà amb bicicleta. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració

Vinilos Bicicleta

Vinilos Bicicleta

Un vinil decoratiu original urbà amb bicicleta de passeig amb el qual aconseguiràs a més una enorme sensació de profunditat a la teva paret.