Vinil frase positiva i rellotge


Pas-050

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 21,00 €

Opcions i accessoris

Vinil frase positiva i rellotge per paret

Decora el teu espai de forma original i en català amb un senzill vinil decoratiu de frases positives en forma de rellotge de paret.

-Aquest vinil rellotge amb la frase Avui tinc 24 hores per gastar et renovarà les energies cada dia.

Idees per decorar

- Per la seva senzilla forma arrodonida et simularà un autèntic rellotge de paret i li donarà un aspecte molt original a la teva decoració. Segur que arrenques més d'un somriure a qui el vegi.

- Aquest peculiar vinil amb frase positiva t' encaixarà perfectament a qualsevol espai. Et val per adornar la teva cuina, el saló, el teu rebedor o el teu despatx. També queda molt bé en una paret plena de fotografies i cuadros.¡ Ja veuràs quan ho tinguis col·locat, t'encantarà!

- Aquest disseny queda genial en diferents colors, et recomanem que ho triïs en negre per donar-li molt realisme o en colors vibrants si el que busques és un toc de frescor (sobretot per a ambients informals o juvenils). Sigui com sigui et quedarà genial.

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de la teva vinil decoratiu amb frases positives i un senzill rellotge.

Customers Reviews
29/05/2017

Vinilo con frase

Me encanta. Era lo que me esperaba. Sólo que si llego a saber el efecto tan chulo que hace, lo elijo más grande. Pero me gusta mucho igualmente.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil frase positiva i rellotge

Vinil frase positiva i rellotge

Un dels senzills vinils decoratius de frases positives per adornar qualsevol espai. El seu disseny és tan pràctic que simularà un autèntic rellotge de paret.

Related products
1 Ressenyes

Un divertit vinil decoratiu frases originals "Que me quiten lo bailao" per a decorar la teva paret de forma simpàtica.

17,50 €
1 Ressenyes

Busques una decoració en català per a la paret? Et portem un de les frases típiques a Catalunya transformada en vinil decoratiu frases en català Vi vell. Ideal per a la cuina.

19,90 €
1 Ressenyes

Necessites un petit toc a la teva decoració de la paret ...? Amb el vinil decoratiu frases en català Oli vell aconseguiràs un nou aire de forma ràpida i senzilla.

19,90 €
0 Ressenyes

Busques decorar aquesta paret en català de manera que et doni bon rotllo? Una manera senzilla de fer-ho és amb un vinil decoratiu frases en català Després de la tempesta. Simple i relaxant.

25,00 €
1 Ressenyes

Si el que t'inspira la teva llar és calma i relaxació i és el que busques per decorar les parets són missatges originals, positius i relaxants, el vinil decoratiu frases Després de la tempesta són perfectes per a tu.

25,00 €
1 Ressenyes

Busques una decoració per a la cuina de missatges divertits? L'original vinil decoratiu frases en català Qui menja sopes pot ser el teu aliat si el que busques és sorprendre.

25,90 €
1 Ressenyes

Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.

22,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb missatges positius està de moda. Recorda't l'important que és mantenir-te content i somriure amb el vinil decoratiu frases i missatge per somriure.

25,99 €
1 Ressenyes

Motiva't cada dia amb el vinil decoratiu frases amb missatge per somriure cada dia, una col·lecció de vinils originals de missatges positius per decorar amb tot el bon rotllo. I també en català.

25,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb vinils frases decoratius Hi ha més dies que llonganisses li donarà el detall que busques al teu paret. Col.lecció d' adhesius decoratius en català.

19,99 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu català de frases populars per decorar la teva paret a la teva manera més original.

25,00 €
3 Ressenyes

Vols comprar un vinil decoratiu de frases originals per decorar la cuina?- El vinil decoratiu "Hoy me comeré la vida a mordisquitos" és perfecte per carregar-te les piles a tota hora. Una frase creada i ideada per l'equip de Vinilvip. El disseny decoratiu original.

22,00 €