Vinil messurador nena


Med-045

El mesurador més femení que puguis trobar per la teva nena. De 50 a 120 cm.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 66,00 €

Decora l'habitació de la teva nena amb tot l'encant i estigues al dia de la seva alçada.

- El vinil mesurador nena t' inclou el personatge "Mira com miro" de Pijama, una bonica lluna de ratlles, 16 estrelles de diferents dissenys i mides i el mesurador infantil.

- És perfecte per a decorar una paret completa de més de 2 metres, sense que et falti ni un detall.

- Tots els adhesius són independents. Així els pots distribuir al teu gust depenent de la teva decoració i del teu espai.

- Queda genial en diversos colors encara que si ho teu són els ambients relaxants tria sempre tons suaus com el blanc, gris plom, gris clar, beix ...

- Al personatge de "Mira com miro" li encanta que el col·loquin en el sòcol o sobre un moble baix i queda genial. Tria un bon lloc, perquè el resultat t'encantarà.

I si tens dubtes o necessites altres mesures, contacta amb Vinilvip, Estarem encantats d'ajudar-te a personalitzar la teva decoració amb el vinil mesurador nena de la col·lecció de vinils mesuradors infantils de Vinilvip.

Customers Reviews
21/09/2017

Precioso y fácil

Estamos encantados! He decorado todo el cuarto de mi niña y aunque nos llevó un tiempo, estamos muy contentos.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
3 Ressenyes

Decora les teves parets i mesura al teu fill amb uns senzills vinils mesuradors amb estrelles. Disponible en un munt de colors. Visita'l.

28,00 €
2 Ressenyes

Mesura al teu nen o nena amb aquest senzill vinil mesurador infantil amb el nom i passa una bona estona veient el gran que s'està fent.

28,00 €
1 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb estrelles per decorar i mesurar als nens. Una decoració infantil per a la paret senzilla i elegant per a la teva habitació infantil.

63,00 €
1 Ressenyes

Mesura al teu fill amb aquest bonic vinil mesurador nadó que inclou el nom i gaudiràs d'una encantadora decoració a més de veure créixer els nens.

34,00 €
0 Ressenyes

Comença a mesurar l'alçada al teu nen amb aquests vinils mesuradors personalitzats. El vinil nen mesurador inclou un nom, 9 estrelles i un simpàtic personatge que assenyalarà l'altura del teu nen.

67,00 €
1 Ressenyes

Medeix a la teva nena sempre que vulguis i decora la paret amb un vinil messurador amb nom i papallones. Os encantarà a tots! Més de 20 colors a triar.

32,00 €
1 Ressenyes

El vinil mesurador d'alçada amb un simpàtic rètol amb el nom. ¡Personalitzable! I omple l'habitació infantil tot d'estrelletes per als petits.

43,00 €
0 Ressenyes

Aprofita per mesurar al teu petit amb aquests adhesius mesuradors amb núvols. És perfecte per a decoracions mixtes de nens i nenes. I ho pots triar amb 1 nom o 2 noms en dos núvols. T'encantarà!

32,00 €
1 Ressenyes

Trucant a la terra! El vinil coet mesurador ja està en òrbita a la teva habitació. Mesura l'altura que assoleix el teu fill sempre que et vingui de gust.

31,00 €
0 Ressenyes

Coneixes al Senyor Metro? T'ajudarà a mesurar al teu petit de forma molt divertida i passaràs una estona genial en família. Idea original de Vinilvip.

39,99 €