Vinil cotxes Formula 1

mot-022

Crea una pista de carreres amb el vinil infantil cotxes Fórmula 1 i assoliràs la meta.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 28,80 € 36,00 €

Al teu fill li apassiona la Fórmula 1, els cotxes de carreres i tot el relacionat amb el motor, ho sé.

- Crea pel teu nen un veritable circuit de carreres amb tots els vinils infantils cotxes arribant a la meta a la seva habitació i veuràs com li encanta.

- El pack en vinil adhesiu Fórmula 1 està compost pels 8 cotxes i la meta d'arribada. En total, 9 adhesius per decorar la paret que quedaran genial sobre l'escriptori, la capçalera del llit, unes lliteres o on més t'agradi.

- El disseny està il·lustrat en colors vibrants i realistes, típics d'aquest esport. I són perfectes per decorar les cambres infantils dels nens a partir dels 3-4 anys en endavant. Els nens d'aquestes edats els atrauen aquests tons vibrants i per a la teva decoració segur que et ve genial perquè tens de tot, groc, vermell, blau, verd ...

- És fàcil de posar a la paret. Perquè encara que tots els detalls són independents, t'ho servim tal com ho veus en la imatge, no cal que retallades res de res. T'ho lliurem tal qual, amb aquest efecte tan xulo de l'última recta per arribar a la meta en una veritable circuit de Fórmula 1. 'A punt per muntar!

I a més tens una versió d'aquest vinil per a nens que és personalitzable amb el nom. Busca-ho en la seva categoria, si et ve de gust.

I si tens dubtes ... Consulteu-nos a info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga del vinil infantil Cotxes Fórmula 1.

Escriviu una valoració

Vinil cotxes Formula 1

Vinil cotxes Formula 1

Crea una pista de carreres amb el vinil infantil cotxes Fórmula 1 i assoliràs la meta.