Vinil nadó pescant estels


Beb-080


Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 38,00 €

Opcions i accessoris

Vinil nadó pescant estels Chubby en bolquers

T' encantará veure a la paret del bressol a Chubby a la pesca d'estelets infantils

Inclou

- Chubby, el nen amb barret de platja i bolquers assegut a su estrella a l'caça d'estrelles amb su canya de pesca. De Moment ja te un.

- 23 estelets de diferents formes i mesures per decorar tota la paret depenent de la mida que triis.

Idees

El vinil va nedar pescant estels està dissenyat per la paret del bressol i donar-li tot l'encant.

Situa a Chubby a mitja Alçada de la paret. Pot optar per centra-ho a l'bressol o situar-ho a un costat (sií ho fas així tingues en compte l'orientació del personatge perque ho xulo és fer l'efecte que mira la careta del nadó al bressol)

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
11/07/2019

Súper bonito

Estoy tan contenta con el vinilo ... que solo puedo daros las gracias otra Vez por todo y por la paciencia que habeis tenido conmigo. Os recomiendo 100%

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nadó pescant estels

Vinil nadó pescant estels

Related products
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

51,00 €
2 Ressenyes

"¡ Mira quants estels a la paret!". Col.loca el teu vinil nadons estels i PIjama sobre el bressol o una prestatgeria i segur que t'agrada l'efecte que crea.

39,00 €
2 Ressenyes

Esperes un nen i vols decorar la teva bressol de manera especial? Crea una original decoració amb el vinil nadó Pijama mirant estels. Li agrada que el col·loquis aprop de les seves estrelles i de la lluna de ratlles.

53,00 €
6 Ressenyes

¿Busques decorar la paret amb vinils nadó tant originals com elegants i amb un punt infantil? T'hem dissenyat a Baby Pijama que ha aparegut penjat de la seva enganxina de la lluna i sembla que està molt a gust. Dissenys originals de Vinilvip.

43,00 €
3 Ressenyes

¡Quins vinils nadons més originals! Aixó diuen de mí...Decora la teva habitació infantil amb els vinils nadons de Mira com miro la lluna per donar el toc diferent a les teves parets i crear un ambient especial per a la teva nena.

43,00 €
2 Ressenyes

I si et vénen dues nenes? T'hem dissenyat uns vinils nadó bessones Pijama per a una decoració de germanes tan entranyables que no podràs resistir-te a decorar amb ells l'habitació de les teves bessones. No t'ho perdis!

55,00 €
1 Ressenyes

Un detall nòrdic amb fletxes ideal per a qualsevol racó.

29,00 €
1 Ressenyes

Que bonica està la lluna! Si estàs buscant vinil per nadons originals i diferents per a nen... aquest és ideal per instalar al sòcols de la paret o a sobre d'un moble infantil. T'encantarà!

36,00 €
0 Ressenyes

43,00 €
1 Ressenyes

Pijama, és un dels vinils nadó més originals, dolços i entranyables per a un nen de Vinilvip. Ideal per a la paret del bressol o un bonic fris de fusta. No t'ho perdis perque t'encantarà!

43,00 €
1 Ressenyes

"Sóc Pijama i tinc el meu osito.Si busques una decoració infantil diferent i original, jo sóc el vinil nadó osset i Pijama, una bonica opció per decorar la paret del teu bressol amb tot l'encant que busques".

35,00 €
1 Ressenyes

Jo tinc el meu ós per jugar ... Et ve de gust que juguem junts? "La col·lecció de personatges del vinil nadons Ós i Pijama donarà a la teva decoració aquell punt original que estàs buscant.

37,00 €