Vinil nadons Ós i pijama

rat-029

Jo tinc el meu ós per jugar ... Et ve de gust que juguem junts? "La col·lecció de personatges del vinil nadons Ós i Pijama donarà a la teva decoració aquell punt original que estàs buscant.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 37,00 €

Productes relacionats

Si vols decorar la teva habitació infantil de forma senzilla però sense renunciar a l'originalitat, el vinil nadons Os i Pijama t'encantarà.

-És un vinil per nadons perfecte per a crear ambients relaxants tan importants en els primers anys de creixement.

- Et recomanem alguns colors ideals per a aquesta col·lecció infantil. Sobretot els tons neutres com el gris, blanc, marró, blau cel ... són perfectes per decoracions de la paret del nadó que busquen ambients relaxats alhora que actuals.

- Depenent de la mida que escullis, pots posar el teu adhesiu per nadó sobre una còmoda baixa, el bressol, un bonic fris de fusta o fins i tot el sòcol. Tu tries! Busca-un bon lloc i l'encert està assegurat. Ja veuràs quan ho tinguis col·locat, segur que t'encanta.

Si busques una decoració per al teu nadó elegant, senzilla i fora del comú?

- Pijama és la col·lecció de personatges que transmet l'encant infantil dels primers anys. Està especialment dissenyada per a crear ambients acollidors i relaxants per nounat. Tots els personatges que incloem són combinables entre si. I estan ideats tenint en compte tots els detalls (t'ho asseguro). Encaixen a la perfecció amb els altres, són tan tendres i originals que encertes segur.

- A més, són els únics vinils infantils que juguen amb el mobiliari, perquè a més de decorar, sorprenguin i arrenquin somriures a qui les vegi. En Vinilvip volem que aquesta paret tan important per a tu sigui ÚNICA, que et llueixi de meravella i d'aquesta manera tens l'opció de poder personalitzar encara més i aconseguir que sigui realment especial. Pijama és la teva col·lecció, sens dubte.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors del teu vinils nadons Pijama Ós i Pijama. Estarem encantats d'ajudar-te.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Escriviu una valoració

Vinil nadons Ós i pijama

Vinil nadons Ós i pijama

Jo tinc el meu ós per jugar ... Et ve de gust que juguem junts? "La col·lecció de personatges del vinil nadons Ós i Pijama donarà a la teva decoració aquell punt original que estàs buscant.