Vinil nado personalitzat Hi havia una vegada


Per-112

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Opcions i accessoris

Tan popular com encantadora és la frase d'aquest vinil personalitzat Hi havia una vegada ...

- El conjunt per a l'habitació del nadó t'inclou, la frase "Hi havia una vegada ... un nen / nena cridat / a, 4 estrelles i el nom que ens demanis personalitzat amb uns graciós talps. Queda xulíssim, ja veuràs.

- L'estil de lletra d'aquest disseny li dóna aquest aire infantil i de conte de fantasia.

- Tens més de 20 colors i diverses mesures a triar perquè el puguis encaixar bé en el teu decoració infantil.

Com personalitzar el teu vinil amb el nom?

Un cop has seleccionat totes les opcions de mesura i color ... entra a la pestanya de personalització de producte, escriu el nom i guarda. Així de fàcil!

Rebràs la teva decoració infantil llesta per muntar en menys de 5 dies laborables!

I si tens dubtes, sobre quin color o mesura és la més adequada per a tu, contacta amb Vinilvip, t'ajudarem encantats en el que necessitis.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
24/06/2020

Precioso

Muy bonito

22/03/2018

Agradecidos

La medida perfecta! El color nos encanta. Muy contentos con el trato y explicaciones. Y el vinilo de calidad ... todo mucho mejor que otras tiendas. Gracias Montse

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Uns originals vinils personalitzats per a nenes de cases per a decorar la paret infantil amb una família d'edificis. Només a la botiga Vinilvip.

56,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat amb nom per a nenes de cases perquè puguis decorar les parets amb una simpàtica il·lustració d'un skyline d'edificis i cases.

53,00 €
1 Ressenyes

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

53,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els robots, decora les seves parets de la forma més original amb aquest simpàtic vinil nadó personalitzat de robots.

62,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat per a nens futurista d'una graciosa família de estraterrestres. Mira les fotos i veuràs com llueix.

72,00 €
1 Ressenyes

El vinil nadó nena "nom cases i cor" és un bonic i senzill detall per decorar amb cases les habitacions de les nenes. I personalitzables amb el nom!

19,99 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una bonica i senzilla decoració infantil amb el vinil nadó personalitzat amb nom i estels que t'hem preparat.

19,99 €
1 Ressenyes

Un senzill vinil nadó personalitzat amb nom i unes boniques cases per decorar de la paret infantil. Busca-un bon lloc i segur que t'encanta el resultat.

46,00 €
5 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

29,99 €
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

29,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la teva habitació infantil amb els vinisl nadons amb nom per la teva nena i dóna-li el toc especial que estàs buscant. Una decoració femenina tan dolça i graciosa que arrencarà més d'un somriure. Només a la tenda de Vinilvip.

25,99 €
2 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

49,99 €