Vinil nado personalitzat Hi havia una vegada


Per-112

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Opcions i accessoris

Tan popular com encantadora és la frase d'aquest vinil personalitzat Hi havia una vegada ...

- El conjunt per a l'habitació del nadó t'inclou, la frase "Hi havia una vegada ... un nen / nena cridat / a, 4 estrelles i el nom que ens demanis personalitzat amb uns graciós talps. Queda xulíssim, ja veuràs.

- L'estil de lletra d'aquest disseny li dóna aquest aire infantil i de conte de fantasia.

- Tens més de 20 colors i diverses mesures a triar perquè el puguis encaixar bé en el teu decoració infantil.

Com personalitzar el teu vinil amb el nom?

Un cop has seleccionat totes les opcions de mesura i color ... entra a la pestanya de personalització de producte, escriu el nom i guarda. Així de fàcil!

Rebràs la teva decoració infantil llesta per muntar en menys de 5 dies laborables!

I si tens dubtes, sobre quin color o mesura és la més adequada per a tu, contacta amb Vinilvip, t'ajudarem encantats en el que necessitis.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
22/03/2018

Agradecidos

La medida perfecta! El color nos encanta. Muy contentos con el trato y explicaciones. Y el vinilo de calidad ... todo mucho mejor que otras tiendas. Gracias Montse

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració
Vinil nado personalitzat Hi havia una vegada

Vinil nado personalitzat Hi havia una vegada

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

Related products
1 Ressenyes

Uns originals vinils personalitzats per a nenes de cases per a decorar la paret infantil amb una família d'edificis. Només a la botiga Vinilvip.

56,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat amb nom per a nenes de cases perquè puguis decorar les parets amb una simpàtica il·lustració d'un skyline d'edificis i cases.

53,00 €
0 Ressenyes

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

53,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els robots, decora les seves parets de la forma més original amb aquest simpàtic vinil nadó personalitzat de robots.

62,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat per a nens futurista d'una graciosa família de estraterrestres. Mira les fotos i veuràs com llueix.

72,00 €
0 Ressenyes

El vinil nadó nena "nom cases i cor" és un bonic i senzill detall per decorar amb cases les habitacions de les nenes. I personalitzables amb el nom!

35,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica i senzilla decoració infantil amb el vinil nadó personalitzat amb nom i estels que t'hem preparat.

35,00 €
0 Ressenyes

Un senzill vinil nadó personalitzat amb nom i unes boniques cases per decorar de la paret infantil. Busca-un bon lloc i segur que t'encanta el resultat.

46,00 €
5 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

47,00 €
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

51,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la teva habitació infantil amb els vinisl nadons amb nom per la teva nena i dóna-li el toc especial que estàs buscant. Una decoració femenina tan dolça i graciosa que arrencarà més d'un somriure. Només a la tenda de Vinilvip.

36,00 €
1 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

69,00 €