Ós amb globus


Per-205

Vinil infantil ós amb globus per omplir de joguines i d'il·lusió el que serà el racó preferit de tots. Ideal per el bressol i la capçalera del llit. Inclou el nom!

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 21,99 €

Opcions i accessoris

Dóna-li encant a l'habitació dels menuts amb una bonica decoració del vinil infantil ós amb globus.

El disseny t'inclou:

- Ós de peluix penjant de diversos globus.

- Un avió de fusta de joguina amb un globus.

- Un estel amb la seva globito.

- Un xumet penjat d'un globus amb el nom personalitzat.

- 9 estrelles de diferents mides per a complementar la teva decoració infantil.

- Uns vinils infantils per a nadó que et quedaran genial sobre el bressol, la zona de jocs, el capçal del llit o qualsevol zona que decideixis que sigui més bonica.

Com personalitzar amb el nom?

Un cop hagis seleccionat les opcions de mides i colors, entra a la pestanya de personalització de producte, escriu el nom i guarda. Rebràs el nom de la teva vinil col·locat en el globus del xumet al costat dels teus vinils infantils per a nadó de l'ós amb globus.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
22/05/2019

Muy divertido

Justo lo que buscaba. Me ha ído todo bien y el vinilo con el oso es muy gracioso ,por fin acabe con la decoracion del peque. Recomendable .

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Uns originals vinils personalitzats per a nenes de cases per a decorar la paret infantil amb una família d'edificis. Només a la botiga Vinilvip.

56,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat amb nom per a nenes de cases perquè puguis decorar les parets amb una simpàtica il·lustració d'un skyline d'edificis i cases.

53,00 €
1 Ressenyes

Un nou disseny de vinil nadons personalitzat per nen d'un perfil infantil.Ideal per a la paret del bressol. Pensa't una bonica frase de 3 o 4 paraules o t'ho personalitzem amb el nom del teu nadó. Ideal!

53,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els robots, decora les seves parets de la forma més original amb aquest simpàtic vinil nadó personalitzat de robots.

62,00 €
0 Ressenyes

Un original vinil nadó personalitzat per a nens futurista d'una graciosa família de estraterrestres. Mira les fotos i veuràs com llueix.

72,00 €
1 Ressenyes

El vinil nadó nena "nom cases i cor" és un bonic i senzill detall per decorar amb cases les habitacions de les nenes. I personalitzables amb el nom!

19,99 €
1 Ressenyes

Aconsegueix una bonica i senzilla decoració infantil amb el vinil nadó personalitzat amb nom i estels que t'hem preparat.

19,99 €
1 Ressenyes

Un senzill vinil nadó personalitzat amb nom i unes boniques cases per decorar de la paret infantil. Busca-un bon lloc i segur que t'encanta el resultat.

46,00 €
5 Ressenyes

T'encantarà veure a PIjama assentat al seu estel mirant els estels.

29,99 €
3 Ressenyes

Què còmode està Pijama a aquest "original vinil nom per a nadons". Crea amb ell una bonica habitació d'ambient relaxat i càlid. Pots col.locar l'adhesiu del nom al seu costat i segur que no es desperta.

29,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la teva habitació infantil amb els vinisl nadons amb nom per la teva nena i dóna-li el toc especial que estàs buscant. Una decoració femenina tan dolça i graciosa que arrencarà més d'un somriure. Només a la tenda de Vinilvip.

25,99 €
2 Ressenyes

Si esperes 2, un nen i una nena, els vinils nadons amb nom bessons i núvols són perfectes per a la teva decoració. Adorna les parets de la teva habitació infantil amb ells i segur que arrenques més d'un somriure.

49,99 €